EBRI KNIGHT - 'Sàvia i rebel'

 


Després del final de gira de La palla va cara (autoeditat, 2013), que va tenir lloc fa unes setmanes a Mallorca, Ebri Knight es volen acomiadar del 2013 per la porta gran i donar les gràcies a tothom que els ha fet costat. A partir de les imatges recollides al llarg del 2012 i sobretot aquest darrer estiu, la banda ha elaborat el videoclip del tema "Sàvia i rebel"

En particular, el videoclip recull els concerts d'aquest últim estiu i també part del 2012 a Argentona, Artés, Cardedeu, Cervera (35è Aquelarre), Esporles, Formentera, Girona, Gràcia, les Corts, Mataró, Montgat, Palau Solità, Palma, Piera, Sabadell, Sant Joan de les Abadesses, Sant Just Desvern i Santa Coloma de Farners. Enèrgics i amb un folk reivindicatiu, l'essència d' Ebri Knight es manté viva a "Sàvia i rebel". Els maresmencs han escollit la cançó que obre el disc per donar les gràcies a tothom que ha participat d'alguna manera en aquesta gira.




La palla va cara (autoeditat, 2013) es va estrenar el març passat i ha sonat arreu dels Països Catalans en una gira de cinquanta concerts. Fidels al seu so folk, dens i tavernari, Ebri Knight ha gaudit d'un bon grapat de col·laboracions com ara Joan Vilamala d' Esquirols, Àlex Vendrell d' Eina, Josep Bordes de Pepet i Marieta, Sergio Berardo de Lou Dalfin, l'acordionista Xabi Arakama i el grup tortosí Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, les cornamuses i flautes de Gerard Alís, a més d'aparicions generoses de metalls en alguns trams del disc. 

Imatge extreta de  http://www.comedia.cat/ca/comediateca/ebri-knight-la-palla-va-cara

Informació extreta de http://www.enderrock.cat/noticia/8793/savia/rebel/ebri/knight

Comentaris