'Campió de somni. Cervera amb Marc Márquez'

Des d’aquí volem homenatjar a Marc Márquez i a tots els seus seguidors per la consecució del primer títol mundial de MotoGP. Ho fem mitjançant un vídeo emotiu que, des del punt de vista dels aficionats, recull els moments més significatius del desenllaç del campionat.

Phillip Island, Motegi i Xest. Aquestes són les tres cites; les tres darreres curses que han decidit el final d’aquest mundial. La intriga, el patiment, la frustració, els nervis, l’eufòria… són alguns dels protagonistes que impregnen les imatges, enregistrades a Cervera, els Comdals, les Oluges i l’Hospitalet de Llobregat. Quan es pon el sol, les imatges i la música entren amb comunió recreant un mar de sensacions vibrants. Unes notes que recorden la cançó “Somnis de campió” composada pel grup cerverí Tibau.





Aquest vídeo és la culminació d’un projecte de tres anys de durada, que neix amb la guspira encesa per “Somnis de campió” i ha passat per diverses fases: campanyes de promoció de la ciutat i d’ànims al pilot, reculls fotogràfics de les entitats culturals de Cervera i vídeos diversos. Els projectes de Cervera amb Marc Márquez volen donar a conèixer el patrimoni cultural i històric de la ciutat que ha vist créixer el pilot, tot mostrant-li agraïment i suport.

El fet que a Cervera hagi sorgit un motorista que s’hagi consolidat com un dels talents esportius més destacats a nivell mundial, és irrepetible. La plataforma, que està concebuda sense cap finalitat lucrativa, ha pretès des dels seus inicis fer d’aquest fet extraordinari un motiu per reflectir -a Cervera i arreu- el potencial i el talent de la ciutat.

Cervera amb Marc Márquez

Extret de http://cerveraambmarcmarquez.wordpress.com/

Comentaris