30 Sarau Artesenc · Artés, 6 de desembre de 2013




I ja en són trenta! 

Quan Els Amics de la Sardana d'Artés i col·laboradors vam organitzar el primer SARAU ARTESENC, no podíem ni imaginar el llarg camí que encetàvem. Una vegada més s'ha fet palès que, sumant esforços i il·lusions, tot és possible. Encetem el trentè Sarau i estem convençuts que, entre tots, fent pinya, assolirem l'objectiu comú d'enaltir la dansa del nostre país i podrem gaudir de la bona música units en una immensa sardana de germanor. 

Donem la més cordial benvinguda a tots els simpatitzants de la festa que ens esperoneu amb la vostra fidel participació i us convidem a assolir, novament, el repte de celebrar un Sarau engrescador, lluït i participatiu. 

Enguany, a més de brindar pel trentè SARAU, alçarem les copes per celebrar els cent vint-i-cinc anys d'història de la cobla La Principal de la Bisbal, els cent anys de la cobla La Selvatana, els trenta anys de la cobla Sant Jordi i els trenta anys de participació continuada de la cobla-orquestra Maravella al concert del Sarau. L'enhorabona a totes aquestes formacions que, amb el seu bon fer i magnífic treball, fan que el Sarau sigui un referent en el món sardanista. 

Agraïm el suport d'institucions i comerços, i el de totes les persones que, amb el seu suport i entusiasme, ens fan el bonic regal de poder ser avui a aquí. 

Nosaltres procurarem, amb molt de seny i una mica de rauxa, mantenir-nos fidels a l'esperit del Sarau: una festa oberta a tothom qui estigui disposat a compartir una diada d'homenatge a un dels símbols del nostre poble. Aquesta és la nostra senyera. 

El futur del Sarau serà el que tots nosaltres vulguem que sigui. La fita s'ho val i el camí sempre és més fàcil si es fa en companyia. Us animeu a seguir-nos? 

AMICS DE LA SARDANA D'ARTÉS I COL·LABORADORS

Per a més informació:  http://www.sarauartesenc.cat/

Comentaris