Tots Sants 2013, Vilafranca del Penedès · 'El límit ens el marquem nosaltres'






Extret de http://www.castellersdevilafranca.cat/

Comentaris

Lo Carranquer ha dit…
Vilafranca veu el primer intent de quatre de deu
Els verds sumen tres castells més de gamma extra
EFREN GARCIA Vilafranca del Penedès | Actualitzada el 01/11/2013 17:28

Els Castellers de Vilafranca han jugat amb l'impossible a la diada de Tots Sants. Han demostrat que segueixen jugant a una altra divisió i, tot i una dura llenya de quatre de deu, han completat l'actuació amb tres dels castells més difícils del fet casteller. La jornada vilafranquina ha viscut la màxima dimensió dels castells amb els intents de gamma extra dels Xiquets de Tarragona i els castells de nou pisos dels de Sants i Mataró.

Els verds descarreguen el segon tres de deu de la temporada

Els Castellers de Vilafranca han fet sonar les gralles del quatre de deu amb folre i manilles per primer cop a la història però han demostrat la immensa dificultat que implica provar aquesta estructura. El castell s'ha enfonsat amb el pis de setens col·locat però els verds han tornat a completar una diada d'excepció descarregant el cinc de nou i el tres de deu amb folre i manilles. Han hagut de recular a tercera ronda degut a la dura caiguda. Han descarregat el quatre de nou amb folre i han completat una actuació excel·lent descarregant el pilar de vuit amb folre i manilles.

Els matalassers no poden amb el cinc de nou

Els Xiquets de Tarragona s'han quedat sense el premi del cinc de nou amb folre tot i que ho han provat en dues ocasions a la plaça de la Vila. Els Xiquets han presentat dues proves molt correctes però els dubtes de la canalla els han passat factura i han acabat fent llenya els dos cops quan ja desmuntaven el pis de dosos. La colla Tarragonina tanca la temporada descarregant el tres de nou amb folre i el dos de vuit. Les dues llenyes de cinc de nou han evitat que finalitzessin la jornada amb dos castells de nou pisos.

Els Borinots descarreguen la primera tripleta màgica

L'única colla que ha aconseguit una actuació rodona ha estat la dels Castellers de Sants. Els Borinots han completat la primera tripleta màgica del seu historial i l'han brodat amb un espectacular pilar de set. Els homes de Pau Camprovín han demostrat una convicció exemplar a l'hora de descarregar el primer quatre de nou de la temporada. Els Borinots han celebrat la millor actuació de la seva història i la primera tripleta màgica.

Els Capgrossos ensopeguen amb el tres de nou

Els Capgrossos de Mataró han tornat a ensopegar amb la tripleta màgica a la diada de Tots Sants. La colla del Maresme ha començat l'actuació amb bon peu, han descarregat el quatre de nou sense problemes però han fet llenya del tres després de l'aleta. La tercera llenya consecutiva de tres de nou dels Capgrossos ha passat molta factura i els ha obligat a rebaixar molt les seves pretensions. Han tancat la tercera ronda amb el set de set pisos i han aparcat el gran espadat.

--
http://www.ara.cat/societat/Vilafranca-veu-intent-quatre-deu_0_1021698036.html