FESTA MAJOR de Els Laietans

Enllestida la gravació del disc Festa Major, que s'encartarà amb el número de novembre de la revista EnderrockEls Laietans acaben d'engegar una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami per fer la festa encara més grossa i acompanyar-la, com tota festa major, de la seva samarreta, el seu programa de mà, etc. Tot un marxandatge festiu que acompanyarà una edició limitada del disc per a tots els micromecenes.




Els guanyadors del V Concus Sons de la Mediterrània han gravat el disc Festa Major aquest estiu passat a TapeTone Studio, amb la producció d'Ermengol Mayol. La portada-cartell de l'àlbum s'ha decidit a partir d'un concurs que finalment ha guanyat l'equip format perXavier Docampo i Lluís Torres (aquí es poden veure totes les propostes finalistes). Pel que fa a la música, la colla grallera ha posat so a un dia de festa major amb la participació d'un munt de convidats: Màrius SerraEls CatarresManu GuixObrint Pas, Jordi Fàbregas, la Cobla Sant JordiRIUCarles Belda i Marcel CasellasTitot...

El disc Festa Major es presentarà el 10 de novembre a la Fira Mediterrània de Manresa (17 h) i el 29 de novembre al Centre Cultural Terrassa (21 h).

Els Laietans van participar a la Festa de la Colla dels Diables de Cervera "Carranquers" l'any 2012.




Text extret de: http://www.concurssons.cat/

Comentaris