La Junta Directiva de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya torna a la feina amb Cervera en l'ordre del dia




Després d’unes merescudes vacances, el dissabte dia 21 de setembre, va tenir lloc a Sant Feliu de Llobregat, la primera reunió post-vacances de la Junta Directiva de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya

Va ser una reunió molt densa, doncs eren molts els punts que calia tractar. Però sens dubte, la millor imatge va ser veure a l’arribada, la taula plena de cerveses. Això volia dir, que l’acord entre la Fundació Damm i l’ACGC havia anat bé, i que durant 3 anys, tindrem el recolzament d’aquesta gran empresa catalana. Sens dubte, un acord que si tot va bé, recordarem durant molts anys. 

Precisament, un dels punts de l’ordre del dia, va ser explicar com es repartirà el producte entre les colles, tot i que encara cal acabar-ho de negociar amb la Damm. Cal diferenciar entre Fundació Damm, que és qui ens patrocina, i Estrella Damm, que és la marca que promocionarem els geganters. 

Va ser una reunió molt ben representada, amb la presència de 22 membres de la Junta Directiva, 13 dels quals, eren vocals de comarca. Alguns d’ells, acompanyats dels seus suplents. 

Cal destacar, que després d’1 any d’absència, vam tornar a comptar amb un vocal de comarca de les Terres de Lleida, concretament amb la persona de l’Adrián Soriano, del Grup Cultural Garrigues de Lleida. 

Un punt important de la reunió, va ser la presència d’en Jan Grau, motor de País Gegant, nom del Congrés Nacional de Gegants i Imatgeria Festiva, que començarà els dies 23 i 24 de novembre a la població de Cervera, que va explicar el desenvolupament de les activitats que es duran a terme durant tot l’any, i ens va mostrar una primera visió del Congrés Internacional de l’any vinent. 

Un altre punt important, va ser la Fira del Món Geganter, que tenim a tocar i que estem segurs que els dies 12 i 13 d’octubre omplirà Sallent d’aires geganters. Sobretot, pel que respecta a les colles de la comarca del Bages. 

També es va parlar del XIII Concurs Nacional de Fotografia “El Fet Geganter”, que obrirà les inscripcions properament. 

Un altre punt important, va ser el de les eleccions de Junta Directiva de l’any 2014, regulant les votacions que per problemes de distància, cal fer per correu electrònic. 

Un altre punt de l’ordre del dia, va ser l’Assemblea Extraordinària per modificar els Estatuts i el Reglament de Règim Intern, que tindrà lloc el dia 9 de novembre a l’Auditori de Sant Feliu de Llobregat. També es va explicar, què comportaria i la importància que té, que la nostra entitat passés a ser una federació. 

Informació extreta de http://www.gegants.cat/2013/09/23/la-junta-directiva-torna-a-la-feina/

Comentaris