Històrica diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès: el reportatge de 'Quarts de nou'




Com cada 30 d'agost arriba l'esperada diada de Sant Fèlix. Una actuació on s'hi donen cita quatre de les millors colles del panorama casteller. Els Castellers de Vilafranca, les dues colles de Valls i els Minyons de Terrassa tornaran a ser protagonistes de la diada de festa major de Vilafranca del Penedès, per la qual s'han previst objectius d'allò més ambiciosos. Els grans castells, l'autosuperació, la rivalitat i el caliu casteller seran presents en una diada sense concessions. 

Un any més, els que hi arriben en millor forma són els amfitrions, que porten en cartera quatre castells de la gamma extra i que tenen entre cella i cella descarregar un tres de deu, que, fins al moment, se'ls hi ha resistit.

Els Minyons de Terrassa, acabats de tornar de vacances, volen plantar cara, i entre els seus principals arguments hi tenen els castells nets. 

Pel que fa a les colles de Valls, la Vella vol revalidar un dos de nou, que enguany ja s'ha anotat en dues ocasions i que, aquest divendres, vol acompanyar d'objectius superiors. El cinc de nou, el tres de deu i el pilar de vuit són alguns dels castells que entren a les apostes. 

Finalment, la Joves, que recupera la plaça després d'un any d'absència, intentarà reivindicar-se amb el cinc de nou i el nou de vuit. 

Com cada any, el Quarts de Nou va oferir en directe un programa especial d'aquesta diada, on, a més de l'emoció dels castells, ens van traslladar les experiències dels protagonistes. 

Aquí teniu les imatges.

Extret de http://www.tv3.cat/quartsdenou

Comentaris