Xarxanet.org fa 10 anys!

El 10 de juliol de l'any 2003 es va donar el tret de sortida a xarxanet.org. 10 anys més tard aquest portal se sent orgullós de poder ajudar cada dia a l'enfortiment de les entitats del nostre país.
Actualment xarxanet.org compta amb 12 entitats promotores i 173 entitats col·laboradores que nodreixen la pàgina de continguts i treballen pel seu desenvolupament diari.
Per celebrar-ho s'ha preparat una secció especial que s'anirà engreixant fins al 31 de desembre de 2013, data en que es donaran per acabats els actes de celebració dels 10 anys. Tots els continguts també s'aniran compratint a les xarxes socials amb l'etiqueta #10xarxanet.
Com s'estructura la secció?
  • Vídeos: S'han elaborat 3 vídeos que proposen maneres d'enfortir la teva entitat o consells per construïr un món millor. Aquesta secció anirà creixent amb el pas dels mesos amb vídeos de voluntaris, tècnics d'entitats, responsables i persones públiques que explicaran com Xarxanet.org pot ajudar a la millora de les associacions, voluntaris i entitats.
  • Entrevistes: Quins són els reptes de futur de les entitats? Aquesta és la pregunta que hauran de respondre els experts que entrevistarem i que ens plantejaran diferents reptes que ells consideren imprescindibles per no perdre el tren del futur associatiu.
  • Concurs #Igersolidaris: L'objectiu és que tothom qui ho desitgi pengi a Instagram fotografies que transmetin els valors del nostre portal: solidaritat, voluntariat, entitats, associacionisme, tercer sector... Les fotografies més votades tindran premi! Consulta les bases
D'altra banda aprofitant la celebració dels 10 anys el projecte ha fet una renovació de disseny, menú, portades i seccions. Consulteu tots els canvis.

Què és Xarxanet.org?
Xarxanet.org és un projecte web gestionat per diverses organitzacions representatives del sector associatiu. La seva finalitat és millorar la societat a través de reforçar les entitats i el voluntariat de Catalunya. És un projecte impulsat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (Generalitat de CatalunyaDepartament de Benestar Social i Família). El web informa sobre l’actualitat del món de les entitats i el voluntariat, ofereix recursos i serveis d’assessorament a les entitats i és el punt de trobada del món associatiu català.

Visita la secció especial dels 10 anys de Xarxanet.org

Informació extreta de http://www.xarxanet.org/noticies/xarxanetorg-fa-10-anys

Comentaris