Voteu el Concurs de Videoclàssics del Festival de Pasqua!

A través del projecte Movistar Artsy tenim l'oportunitat de fer créixer el Concurs de Videoclàssics del Festival de Pasqua de Cervera tot convertint-lo en un petit Festival Internacional de Videoclàssics. 

D'entrada necessitem molts vots populars perquè el projecte estigui entre els seleccionats per la segona fase. Per tant us animo a que el voteu, compartiu en les vostres xarxes i reenvieu aquesta adreça als amics i companyes: http://artsy.movistar.es/festivalartsy/10/Xavier-Puig-Ortiz

És una molt bona oportunitat per a impulsar aquesta nova imatge que volem de la nostra música, i podria esdevenir un punt de referència internacional sobre la videocreació en música clàssica.




Cada cop més videocreadors i productores s'interessen per la música clàssica, i cada cop més músics veiem que hem de dotar la nostra música d'una imatge més actual, atractiva i artística. Des del Festival de Pasqua de Cervera hem fet un concurs local "Videoclàssic", i hem rebut aportacions tan interessants que creiem que estem davant d'un nou gènere amb potencial per convertir-lo en un Festival Internacional de Videoclàssics. El primer al món!

Per votar el Concurs de Videoclàssics, clica aquí.

Informació facilitada pel Xavier Puig i la regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera, cultura@cerverapaeria.cat

Comentaris