Les festes de Sant Magí de Tarragona 2013



Les Festes de Sant Magí 2013 se celebraran entre el 14 i el 19 d’agost. Presenten 173 actes per a tots els públics, gràcies a la implicació directa de les entitats i les empreses. Les estrelles que visiten Tarragona durant aquests dies és de luxe: Manel, Julio Iglesias, el Dúo Dinámico, el Ballet de Moscou, etc.


Un any més, les Festes de Sant Magí tenen un altíssim component participatiu de la ciutadania. Destaca la iMAGinada, que passa de 3 a 5 dies de programació i dóna un salt qualitatiu traslladant-se als Jardins del Camp de Mart. Una altre acte que enguany es reformula és La Sindriada, una activitat que dóna un gir de 180 graus de la mà de la Pipel Entertainment, passant a ser seguit d’activitats adreçades tant al públic familiar com a la gent jove.

La aMt repeteix un any més per a les festes del patró tarragoní amb el 14è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona Tabacalera 2013. Aquest espai ha esdevingut en els darrers anys la referència musical més lligada a l’Associació de Músics de Tarragona.

Cal destacar també la tendència cada cop més estesa entre les entitats partícips de Sant Magí a aportar noves propostes engrescadores i que van més enllà de la seva pròpia activitat, com és el cas dels Xiquets de Tarragona amb el Festiball Casteller; la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, que organitza entre d'altres el II Concurs d'estirada de corda de Sant Magí i el Ball de Diables de Tarragona, que organitza un Torneig de Futbol Platja Interentitats del Seguici Popular.

Sant Magí manté, com no podia ser d’una altra manera, la part més tradicional. Enguany se sumen a aquests actes la celebració del 20è aniversari de la recuperació de la baixada dels portants de l’aigua cap a Tarragona, així com les activitats al voltant de la Guerra del Francès.

Ja podeu consultar aquí el programa d'actes de Sant Magí 2013

Informació extreta de http://www.tarragona.cat/lajuntament/conselleries/cultura/festes-i-cultura-popular/sant-magi/

Comentaris