Kayo Malayo i les entitats de Cervera, protagonistes del videoclip de l'Aquelarre





Aquest passat cap de setmana s’ha enregistrat el videoclip de l’Aquelarre, amb la participació de més d’un centenar d’actors, actrius i components de les entitats de Cervera que participen en la festa.

“L’Infern se’n va de vacances”. Aquesta és la temàtica del videoclip de l’Aquelarre amb música i lletra original del grup d’ska terrassenc Kayo Malayo. “Els majordoms del Mascle Cabró han de fer l’equipatge i traslladar l’Infern a la ciutat Cervera per assistir a l’Aquelarre. Com es pot imaginar no miren prim i el volum que transporten és megalòman. Els elements de l’Aquelarre (diables, Polla, gegants, percussions...) són desembalats, desempolsats i carregats per dur-los a Cal Racó, però la feina és poc fàcil. La manca d’agilitat del personal i de l’organització, assimilant-ho a la realitat burocràcia, complicaran d’allò més el trasllat”.

Kayo Malayo, Diables Carranquers, BandTokades, Sound de Secà, Bombollers, Geganters, actors i actrius d’Alea Teatre, Grepp Teatre i altres actors cerverins, s’han incorporat a l’equip de professionals del Màgical Media de Lleida, i sota les ordres de Pep Oriol han seguit les instruccions per dur a terme el pla de rodatge i ser captats per la càmera de cinema sota l’òptica del també cerverí Jaume Boquet.

En total, més d’un centenar de cerverins de totes les edats han fet possible aquest videoclip, objectiu del qual és donar un valor afegit més a l’esdeveniment cerverí i promocionar la festa. Cal donar les gràcies al càtering de Lleida “Mima’t el Cor”, el qual va contribuir amb el videoclip cedint el menjar pels actors i tècnics durant els tres dies.

Les particularitats del rodatge i els seus protagonistes es podran conèixer el proper dia 6 d’agost a Cervera, dins l’acte de presentació oficial del 36è Aquelarre de Cervera.

Informació facilitada per l'Anna Llort, comunicacio@aquelarre.cat

Comentaris