El concurs d’Instagram #lasegarraclic ja té guanyadorsEl dissabte, 13 de juliol, dins del marc del Festival de Curtmetratges Lo Cercacurts de Montornès de Segarra, es van atorgar els premis del primer concurs d’Instagramers #lasegarraclic.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, amb la col·laboració del Festival Lo Cercacurts, ha organitzat una acció promocional a Instagram amb l’objectiu de donar a conèixer la Segarra entre els més de 100 milions de persones que utilitzen aquesta plataforma.

L’acció consta de tres elements: un concurs d’Instagram, una exposició amb les fotografies participants i un viatge de familiarització d’instagramers.

El concurs ha estat obert tots els usuaris d’Instagram que han publicat fotos de la Segarra amb el hashtag o etiqueta #lasegarraclic des del dia 4 de març al 7 de juny d’enguany. S’han establert tres categories de concurs: 
  • categoria cultura: imatges relacionades amb el patrimoni artístic, arquitectònic i cultural. 
  • categoria natura, imatges relacionades amb el paisatge i l’entorn natural. 
  • categoria festes, activitats i gent que inclou imatges relacionades amb esdeveniments d’interès. 

Cada una de les categories ha tingut un guanyador que ha percebut un premi consistent en una estada en un allotjament de la comarca. Els establiments col·laboradors han estat: Cal Miramunt de Claret, rural&spa Cal Dragó de Montornès de Segarra i Cal Perelló, casa rural amb cavalls de l’Ametlla de Segarra.

El concurs ha comptat amb un total de 1567 fotografies de 121 autors diferents. Clica aquí per veure-les.

Els guanyadors, escollits per un jurat format per professionals de la fotografia i de la imatge, de turisme i del món de la comunicació han decidit per unanimitat atorgar el premi de la categoria cultura a Josep Mourelle, de Cardedeu. El premi de la categoria natura ha estat per Anna Pla, de Guissona. 
Finalment, el premi corresponent a la categoria festes, activitats i gent ha estat per Sara Roma, també de Guissona, ...
... i ha comptat amb un accèssit per Gerard Clos, de Cervera.
Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra es vol agrair tant a cal Miramunt de Claret, Cal Dragó de Montornès de Segarra i Cal Perelló de l’Ametlla de Segarra, per haver apostat pel patrocini d’aquest Primer Concurs. Com a Celler Comalats, Ajuntament de Torà i Autocars Cots-Alsina, Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya per la seva col·laboració en la primera trobada d’Instagramers a la Segarra. Així com també la feina duta a terme per part del jurat i altres persones que hi han contribuït de manera desinteressada. En la mateixa línia s’agraeix la participació de totes les persones que han pres part en aquest concurs i l’han fet gran i es felicita als premiats.

Nota de premsa extreta de http://www.ccsegarra.cat/noticies/el-concurs-d2019instagram-lasegarraclic-ja-te-guanyadors

Comentaris

el jardiner ha dit…
La primera foto és a la Vallferosa?