SOUND DE SECÀ, campions del Concurs de Percussió de Barcelona!




El conjunt de percussió Sound de Secà s'han proclamat aquesta nit, fa ben poques hores, campions del 8è Concurs de Percussió de Barcelona en categoria lliure. El #SabordeSecà ha triomfat! 

Com a guanyadors, els cerverins han rebut el trofeu corresponent, a més de 400€ en vals de material a la botiga Tokobongo, i 300€ en metàl·lic, gentilesa de l’IFUS (International Festival of Urban Sports).

La seva participació ha esdevingut especialment rodona, doncs també han aconseguit dos premis més: el premi Baqueta d'Or, per votació dels mateixos grups participants, i el premi Popular, votat pel públic assistent i premiat amb un lot de productes gentilesa de Mercat del Guinardó i Associació de Comerciants de l’Entorn del Mercat.

Us oferim aquí un llistat de tots els premiats:

Categoria tradicional:
Categoria lliure:
Premis especials:
Un altre dia per a recordar. Moltes felicitats campions! 


Informació extreta de https://www.facebook.com/sounddeseca

Comentaris

Lo Carranquer ha dit…
Sound de Secà guanya el primer Premi al Concurs de Percussió de Barcelona
----------------------------

El nou espectacle del grup cerverí també va emportar-se el premi de Votació Popular del públic i el premi Baqueta d’Or votat entre els grups participants.

Núria Pulido (SDCK)

Cervera.- El grup de percussió cerverí Sound de Secà va guanyar aquest dissabte 20 la vuitena edició del Concurs de Percussió de Barcelona. Amb tant sols 3 anys de trajectòria, la formació ja ha aconseguit dos segons premis en les edicions de 2011 i 2012 i rubricant-ho amb aquest primer premi d’enguany. Aquest ha sigut un any de rècords. D’una banda pel concurs, amb 31 grups participants i més de 700 percussionistes. D’altra banda pel grup, que va fer un triplet de trofeus. A més del primer lloc a la categoria lliure, els Sound de Secà es van endur la Baqueta d’Or, atorgada gràcies a les votacions dels mateixos grups del concurs; i també el premi popular, per ser favorits en les votacions del públic.

Sens dubte es van endur als grups, a la gent i al jurat, competint amb 23 grups en la mateixa categoria, amb un nivell elevat. El segon classificat va ser Bombotronic, de Sant Cugat del Vallès, i en tercer lloc hi van quedar els Fills de la Flama, de l’Hospitalet de Llobregat. En la categoria tradicional, on competien 8 grups, els guanyadors van ser els Tabalers del Poble Sec, els Tabalers dels diables del Clot van quedar segons, i els Repúbli-k de l’Avern van quedar en tercer lloc, els tres de Barcelona.

L’organització del concurs va fer bona feina i tot va anar rodat. Les eliminatòries van començar a les 16h a la Plaça Salvador Riera, on cada grup tenia un temps màxim de cinc minuts per interpretar la seva peça. Els sounds van tocar un mix de temes amb acompanyament coreogràfic. Un cop finalitzada la semifinal, es va fer una cercavila fins al parc del Guinardó i un petit lluïment de cada grup. A continuació el jurat va anunciar els finalistes, cinc de la categoria tradicional i set de la lliure, i cap a les 20:30h va començar la final, aquest cop amb un temps de deu minuts per grup. Els cerverins van oferir un nou espectacle amb “Sabor de Secà”, una història capicua, sempre amb la participació del públic i amb una dosi coreogràfica molt treballada.

Mentre el jurat deliberava el desenllaç del concurs, el públic va poder gaudir de l’espectacle “Percussionistes” de la companyia Tutatis, al mateix parc. Tots els grups, com a final de festa, van tocar un ritme conjuntament, i es van lliurar finalment els premis amb gran expectació i emotivitat.