Finalitza el termini de presentació de cartells anunciadors de les Festes de Corpus 2013 de Berga, amb un total de 77 propostes presentades.


 

El passat divendres 15 de març va finalitzar el termini de presentació dels cartells anunciadors de les Festes del Corpus de 2013 de Berga. En aquesta XXXIX edició del Concurs de Cartells de La Patum s’hi han presentat un total de 77 treballs, d’entre els quals en sortirà el cartell que anunciarà les Festes del Corpus d’enguany.

Aquesta mateixa setmana, el Jurat Qualificador procedirà a la selecció d’un mínim de tres i un màxim de cinc cartells finalistes. Aquests treballs seran exposats entre els dies 24 de març i 7 d’abril a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga, on tothom qui ho desitgi podrà anar-hi a votar el cartell que més li agradi i escollir així la persona guanyadora. Les votacions es faran presencialment, però cal identificar-se prèviament, ja que només s’acceptarà un vot per persona. El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el dia 12 de maig, just després del Ple Extraordinari de l’Ascensió que es farà per aprovar la celebració de la Patum.

El Jurat Qualificador estarà format pel regidor de Patum, Àngel Guiu; el guanyador del Concurs de Cartells 2012, Xavier González; per l’arquitecta relacionada amb publicitat i disseny, Andrea Verònica Quaglia; pel patumaire i ex-membre del Patronat Municipal de La Patum, Jordi Culell; el fotògraf Manuel Lupión; la pintora Joana Adrubau i per la  llicenciada en Belles Arts i restauradora de la comparseria de la Patum, Gemma Rodríguez.

Molta sort a tots els participants, entre ells, i que nosaltres sapiguem... una cerverina! 

Informació extreta de la pàgina web de la Patum 

Comentaris

77 participants ha dit…
com a l'Aquelarre...