El nou curs de Responsables de Grup de Consumidors Reconeguts com a Experts tindrà lloc l'11 de maig.



Ja s'ha convocat el curs de primavera de Responsables de Grup de Consumidors Reconeguts com a Experts (RGCRE). En aquesta ocasió es farà a Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), el dissabte 11 de maig.

Novament la Generalitat de Catalunya (Direcció General de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana), la Delegació del Govern a Catalunya (Àrea d'Indústria i Energia), la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, i la Direcció General de Protecció Civil (amb la col·laboració de l'Associació de Tècnics de Protecció Civil de Catalunya), organitzen un curs de formació de Responsables de Grup de Consumidor Reconeguts com Experts, adreçat especialment als caps de colla i de pirotècnia de les colles de diables i bestiari de foc.

Les entitats interessades en formar a membres en aquesta disciplina, cal que es posin en contacte amb les respectives federacions de diables (Federació de Diables i Dimonis de Catalunya) i de bestiari (Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya). Des de l'Agrupació del Bestiari (formacio@bestiari.cat), en concret, us facilitaran el model de formulari d'inscripció i us demanaran les dades corresponents de l'entitat. 

El curs tindrà lloc a les instal·lacions de l'Ateneu Agrícola Noia (carrer Josep Rovira núm. 14). A partir de les 9 del matí es farà la recepció dels alumnes ja inscrits i com tots els cursos, durarà tot el dia amb algunes pauses entre ponències i una parada de dues hores per dinar. Cap a les 7 de la tarda hi haurà la prova-text que es fa a tot l'alumnat per avaluar el grau d'aprofitament del què s'ha explicat durant la jornada. Es recorda que cal portar una còpia de la sol·licitud d'inscripció i lliurar-la a la recepció per tal de facilitar el control d'assistència.

Més endavant es donarà el detall del programa del curs.


Informació extreta de www.bestiari.cat

Comentaris