Convocat el primer concurs de pòsters de prevenció i seguretat en els castells.




La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ha convocat el primer concurs de pòsters científics i divulgatius sobre la salut, la prevenció i la seguretat en els castells. Aquesta és una de les novetats de cara a la 17ena Jornada de prevenció de lesions en el món casteller, que se celebrarà el pròxim 6 d'abril a Tarragona. La jornada l'organitzen la CCCC, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, els Pataquers de la URV i el Grup de Foment de la Ciència i la Salut en el Món Casteller. 

L'objecte del concurs és oferir la possibilitat a les colles castelleres o a persones individuals de donar a conèixer activitats, treballs o estudis que hagin realitzat o estiguin realitzant en l'actualitat en relació a aquestes temàtiques. Els pòsters es presentaran durant la Jornada i el mateix dia s'escolliran els premiats. En aquest sentit, hi ha previst un premi de 300 euros per al millor pòster i 2 premis de 100 euros cadascun per als finalistes. La CCCC es reserva el dret a editar posteriorment algun dels pòsters premiats.  

BASES REGULADORES DEL CONCURS DE PÒSTERS CIENTÍFICS I DIVULGATIUS “COORDINADORA DE COLLES CASTELLERES DE CATALUNYA”(CCCC).

Objecte del concurs i persones destinatàries

L’objecte del concurs és oferir la possibilitat a les colles castelleres o a persones individuals, físiques o jurídiques, de donar a conèixer activitats, treballs o estudis que hagin realitzat o estiguin realitzant en l’actualitat, en el marc de la Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller que se celebra el pròxim dia 6 d’abril al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona, en relació a la temàtica científica o divulgativa sobre la salut, la prevenció i la seguretat en els castells.

Format i presentació dels pòsters

Els pòsters es presentaran a l'inici de la Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller, durant la recollida de documentació (entre les 9:00 i les 10:00), de manera que estiguin penjats en el moment de la inauguració de la Jornada i caldrà entregar-los a la Organització de la Jornada.

Els concursants presentaran el pòster imprès de mides no inferiors a 80 cm d’alt per 70 cm d’amplada sobre el tema objecte del concurs amb imatges i text, així com en format digital (pdf, ppt, jpg). El pòster haurà de tenir un títol i hi hauran de constar els autors i la data.

Premis

Es concediran un total de 3 premis dotats amb:
• 300 € al millor pòster entre tots els presentats
• 2 premis de 100€ cadascun als pòsters finalistes

Valoració

Es valoraran especialment els aspectes científics, didàctics i estètics de la presentació. Tindran una valoració especial aquells treballs presentats conjuntament per diferents colles o entitats.

Només es consideraran aquells pòsters que estiguin penjats i es defensin oralment durant la celebració de la Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller.

Veredicte

El veredicte es farà públic durant l’acte de clausura de la Jornada.

El veredicte del jurat serà inapel·lable, podent-ne declarar deserts els premis.

Jurat

El Jurat estarà format per un nombre mínim de tres membres dels següents: el President de la CCCC, el Director Científic i Mèdic/a de la CCCC, un membre del Grup de Foment per la Ciència i la Salut en el Món Casteller, el Gerent de la CCCC i un representant de la colla amfitriona de la Jornada.

Propietat intel·lectual

La concessió del premi comporta la cessió gratuïta a la CCCC, dels drets d’explotació del/s pòster/s premiat/s, concretament els de reproducció, distribució i comunicació pública.

La presentació del pòster suposa la plena acceptació d’aquestes bases.

Més informació: dcastillo@cccc.cat

Pòster extret de  http://www.cccc.cat/data/files/contentsImages/4710__poster%20fem%20pinyaCURTlogos%20copia.jpg

Informació extreta de la pàgina web de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, www.cccc.cat

Comentaris