Tibau presenta el seu nou disc: "Tu mateix".




Divendres, 28 de desembre de 2012, el grup cerverí Tibau actuarà a les 10 de la nit a la Sala Bach del Conservatori de Cervera (entrada lliure), en motiu de la presentació del seu nou treball discogràfic: “Tu mateix”.

En aquest concert es podran escoltar els nous temes del disc interpretats en directe pels membres del grup: Paula Castells (veu), Josep Rodríguez (guitarra), Teresa Sala (baix), Marc Castellà (piano i teclats), Robert Canela (bateria) i Jordi Castellà (control de so i llum). Tibau també comptarà amb la col·laboració d’alumnes avançats del Conservatori de Cervera, que formaran una secció de corda, de vent i de veus en algunes de les cançons del concert.



El disc.

Entre el març i el desembre del 2012, Tibau enregistra -a l'Espai Sonor Montoliu, amb David Casamitjana- el seu primer disc, titulat "Tu mateix", format per 10 cançons inèdites.

L'enregistrament d'aquest disc, però, és fruit del treball intens que es duu a terme durant més d'un any, començant amb l'escriptura de les lletres de les cançons, la composició de les músiques i l'assaig de cadascun dels temes. Un cop pensats els trets d'identitat de cada cançó, al març del 2012 comença la gravació, amb l'enregistrament de la bateria, la guitarra i els teclats a l'Espai Sonor Montoliu. Posteriorment, el Jordi Castellà s'encarrega de fer l'edició musical d'aquesta gravació, i acaba de perfilar els arranjaments i la instrumentació de cada tema. És entre el juliol i l'octubre quan s'enregistren les parts de vent (trompeta, saxòfon i trombó) i corda (violí, viola i violoncel); la majoria d'elles interpretades per alumnes del Conservatori de Cervera.

Al mes de novembre té lloc l'enregistrament de la veu, i fins al desembre continuen els treballs d'edició, mescla i masterització, fins a tenir -avui- el disc a les mans.

Trobareu més informació al facebook (www.facebook.com/gruptibau) i a la pàgina web (http: //tibau.ecervera.cat)

Informació facilitada pel grup Tibau, gruptibau@gmail.com

Comentaris