Innocentada - Sergi Garriga, nou entrenador del F.S.Carranquers.

NOTICIA PUBLICADA AMB MOTIU DEL DIA DELS SANTS INNOCENTS.



Sergi Garriga (Cervera) serà el nou entrenador del FS Carranquers, segons que acaba d'anunciar el setmanari cerverí 'Segarra Nius'.

L'equip cerverí i el tècnic han arribat a un acord fins a final de temporada. Segons ha expressat Garriga, "No, no és un projecte il·lusionant, Tothom sap les circumstàncies que viu l'equip, inmers en una profunda crisi anímica i esportiva, però l'oferta no es podia refusar". Cal dir que Garriga, cobrarà a raó d'un foqueral i dues carretillades a l'any .

Segons Garriga "l'equip destaca per les seves individualitats però també per la seva inoperància col·lectiva". Preguntat per possibles sortides o fitxatges, Garriga ha demanat temps per conèixer l'equip i posteriorment decidir qui continua o qui arriba.

El fitxatge de Sergi Garriga, arriba després dels rumors d'aquest estiu que situaven a la banqueta del FS Carranquers, Ramon Gual, que sempre es va mostrar reticent i sembla que fins i tot va pressionar perquè el fitxatge de Garriga no fos realitat. "Es mereix algo millor", ha declarat aquest matí al conèixer la noticia.

El fitxatge ha agafat per sorpresa als jugadors, que no estaven concentrats; de fet, no n'estan mai.

Imatge: Paeria de Cervera

Comentaris

SEGUIDOR ABRANDAT ha dit…
TRONK PRESIDENT !!!
MundoDeportivo (redacció) ha dit…
Desprès del primer entrenament d’aquesta tarda on el flamant entrenador ha pogut conèixer de primera mà l’estat general de la plantilla, el talp del vestidor ha informat a aquesta redacció que Garriga ja hauria demanat a la directiva reforços al mercat d’hivern. “ ... entre tots no feu per un...” sembla ser que ha comentat, dessolat, el nou míster en acabar la sessió.
Ja s’especula amb la incorporació a FS Carranquers de jugadors amb mes solvència com ara Jordi Gené per reforçar la zona de contenció i Josep Gual per millorar la fluixa estadística realitzadora. Tampoc està descartada la incorporació de Pere Raïch (que aviat es quedarà sense feina) i Ramon Gual com a encarregats de material
Pinto ha dit…
Aquest entrenador em recorda el Mourinho... arriba i col·loca els seus... hauria de valorar més els de sempre.
Tu no tienes "guitmo" ha dit…
Diuen que aquest nou entrenador és molt estricte, de la corda del Van Gaal, i que no vol ni grada jove ni xivarri ni tercer temps al Jardí...espero que els nostres jugadors no li facin el llit en quatre dies!
Anònim ha dit…
Tambe diuen que vol baixar el sou del "latin cristiano" ja que aquest any no acava d estar en forma i tambe vol recuperar aquella "bèstia falip" dels anys 80
Maldini ha dit…
Dubto que sàpiga controlar tots els egos del vestidor.
Valdano ha dit…
En un equip amb 15 entrenadors, només li faltava això!