Sallent, Fira del Món Geganter 2013!



Sallent, Fira del Món Geganter 2013!

Sallent acollirà la Fira del Món Geganter el 2013. Així es va fer saber el proppassat 21 d’octubre a Sant Feliu de Llobregat. La Vila ja viu el nomenament com un gran repte. Des de l’Ajuntament i la colla gegantera local, volem que aquesta fira serveixi per donar una forta embranzida als gegants salletins. 

L’edició del 2013, se celebrarà els dies 12 i 13 d’octubre, unes dates que per la població no són unes dates qualsevol, sinó que són les mateixes en les que vam organitzar la 1a. Ciutat Gegantera de Catalunya, l’any 1985. Esperem que vint-i-vuit anys després Sallent us torni a acollir amb la mateixa il·lusió i energia que en aquell moment. 

Per nosaltres és un repte que ens il·lusiona, com a colla i com a poble, i que treballarem colze a colze amb la implicació de la resta de la població, per tal que l’any 2013, la fira sigui tan reeixida com sigui possible, i contribuir d’aquesta manera al creixement i la promoció de la cultura popular i tradicional del nostre país. Des de l’Ajuntament i la Colla de Gegants i Nans de Sallent esperem que pugueu reservar-vos les dates dins el vostre programa, i pugueu participar de la VIIa. Fira del Món Geganter a la nostra Vila. Per part nostra no mancaran els esforços per tal de celebrar un gran esdeveniment geganter, que contribueixi a l’enfortiment d’aquesta tradició tan nostra.

Miquel Gili, cap de colla de Gegants i Nans de Sallent

Text:extret del Full Informatiu núm. 91 de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

Comentaris