Innocentada - Raimon Fusté, nou Premi d'Honor de les Lletres Catalanes.

NOTICIA PUBLICADA AMB MOTIU DEL DIA DELS SANTS INNOCENTS.



El cerverí Raimon Fusté i Boix és el 45è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. En una roda de premsa a la seu de l’entitat Òmnium Cultural, on també hi eren altres guardonats com Jaume Cabré (2010), Feliu Formosa (2005) i Josep Maria Espinàs (2002), Fusté s’ha mostrat feliç de rebre un guardó que anteriorment han obtingut “persones que han estat autèntics mestres per a mi”.

El guardonat, que des de fa alguns anys publica cartes en mitjans de comunicació locals i té una obra historiogràfica extensa sobre la llengua i la política de la nostra ciutat, ha fet un repàs de la seva vida com a estudiós de l'urbanisme cerverí. Fusté s’ha mostrat “preocupat” per la situació actual de les superficies comercials en els territoris de parla catalana com a les Illes i ha assegurat que cal mantenir-se ferms en la defensa del sòl industrial i la llengua catalanes.

Per la seva banda, Muriel Casals ha afirmat que atorgar el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes a Raimon Fusté és un reconeixement a una “trajectòria de molts anys de treball en el foment de la lectura de tots els cerverins i cerverines”.

Imatge extreta de  http://lleidatelevisio.xiptv.cat/especials/capitol/fira-de-cervera-previa-dimecres