Innocentada - Noves iniciatives per fomentar el comerç i el turisme a Cervera.

NOTICIA PUBLICADA AMB MOTIU DEL DIA DELS SANTS INNOCENTS.




En la línia de fomentar el comerç i d'incrementar el turisme que visita la nostra ciutat, la Paeria de Cervera, en col·laboració amb el CAT, ha contractat per aquestes festes de Nadal diverses persones que es passegen nues en bicicleta pel centre de Cervera, experiència que no s'havia dut mai a terme a Catalunya.

L'èxit de la iniciativa -que compta amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya- ha estat extraordinari, fet que s'ha reflectit en l'increment espectacular de visitants a la nostra ciutat, en concret dels procedents del centre d'Europa, de les illes Fidji i de l'estat nordamericà de Wisconsin

També cal destacar l'augment de vendes experimentat en tots els establiments comercials de Cervera, especialment en adrogueries i herboristeries, així com també el del nombre de visitants a l'exposició '93 Marc Márquez. Espai expositiu.', instal·lada al Museu Comarcal, i que ha superat en aquests darrers dies la mitjana de visitants d'espais tan concorreguts del nostre país com el Museu del Barça, el Museu Dalí de Figueres o l'Àrea de Guissona.

Dins del mateix projecte, i a partir de les converses mantingudes amb l'Associació de Comerciants Endavant, properament s'obligarà tots els botiguers i botigueres de Cervera i els treballadors de l'ajuntament a desplaçar-se en bicicleta i a dur sempre poca roba, fet que no ha estat del tot ben rebut per diversos membres d'aquests col·lectius.

Comentaris

N.Ardo ha dit…
Potser serà la manera!! Acabo d'anara a Carites a entregar tota la meva roba...tinc una mica de fred però val la pena...quin munt de turistes de qualitat que venen a comprar!!!!!!!!