S'acaba el Cicle de Pedalades Nivell 0-1





El passat dissabte es va celebrar la Festa de Final de Curs del Cicle Bikers Nivell 0-1, organitzat des de la Secció BTT de la Penya Ciclista de Cervera i que ha tingut una durada de gairebé quatre mesos. 

Els Bikers es van trobar a les 11:30h davant del Pavelló Polivalent, lloc habitual de les sortides que han anat fent els dimecres i van fer un recorregut d'uns 18 km. Precisament aquesta ruta, és la proposta d'itinerari curt de la propera Hivernal de Cervera, una marxa de BTT que es celebrarà el proper mes de març. Un cop feta la pedalada, el grup es va reunir a la Font de Fiol i va gaudir d'un bon dinar. El menú va ser: pica-pica, butifarra, arengades i lioneses de nata. Els cuiners, com veieu a la fotografia, també van gaudir d'una bona jornada tot i tenir problemes al començament per encendre el foc. Per acabar, els organitzadors, a l'hora del brindis, van dedicar unes paraules d'agraïment a tots aquells que havien participat al Cicle i també van mostrar la seva alegria de com havia anat tot plegat. 

Com a bon final de curs, els Bikers participants van haver de passar un examen teòric i pràctic per obtenir el certificat del curs. 

Queda per veure si el cicle de pedalades nivell 0-1 continuarà el pròxim estiu o bé també es farà durant l'hivern. L'organització ho està estudiant. 

Fotografies: Txemaria Martí

Comentaris