El Museu de Joguets de Verdú es convertirà l'any 2013 en un Museu d'Art modern i contemporani.




El Museu de Joguets i Autòmats de Verdú es convertirà en un Museu d’Art singular i sorprenent la tardor de 2013. 

La campanya “50 dies, compte enrere!”, amb desenes d’activitats i una gran festa, serà el colofó final d'una etapa en què el Museu de Joguets ha obtingut més de 170.000 visitants. 

El Museu de Joguets de Verdú farà un gran canvi després de les festes de Nadal i es convertirà en un Museu d’Art modern i contemporani. Per tancar aquesta etapa, que va començar el setembre de 2004, el Museu de Joguets organitza una campanya d'activitats els últims 50 dies que està obert al públic, des del dissabte 17 de novembre fins al 5 de gener. 

La campanya “50 dies, compte enrere!” comptarà amb tallers infantils, visites teatralitzades, concerts, sortejos i un seguit de tallers de tast de productes agroalimentaris. El Museu farà horaris especials d'obertura i una gran festa el diumenge 30 de de desembre al matí. 

Durant el període en què es canviarà l'exposició, Museu no es podrà visitar temporalment, si bé el Servei Educatiu del Museu amb l'espai Juguem! i també la botiga Jugorium Botiga Màgica mantindran oberts. 

El nou Museu està previst que obri les portes la tardor de 2013: “Tenim una bona notícia: farem un nou museu a Verdú, un museu que suposarà refermar l’aposta entusiasta per la cultura i el turisme. Un nou projecte singular i sorprenent vinculat a l’art, una iniciativa que anirem desgranant de mica en mica. Farem un canvi que ens il·lusiona moltíssim”, assegura Jordi Mayoral. 

Dades d'interès:
  • Nombre de visitants: 170.000 persones 
  • Nombre de centres educatius que ens han visitat des del curs 2004-05: 515 escoles (65 per curs aproximadament) 
  • Nombre d'exposicions temporals realitzades des de la inauguració del Museu: 17 
  • Nombre d'exposicions itinerants realitzades: 32 
  • Superfície del Museu: 2.700m2 
Informació i imatge extretes de la pàgina web del Museu de Joguets i Autòmats de Verdú, http://www.mjoguets.com

Comentaris

Bacus ha dit…
Em sap greu que tanqui.
I que se'n farà de tota la col·lecció de joguines? Anirà cap al museu de Figueres? I de tot el material relacionat amb el futbol i l'esport? Al museu del FC Barcelona?
Una llàstima de veritat.
cervereta de vergós ha dit…
Una autentica pena,no m'agrada el canvi.