La Festa Major de Setembre, a la 1a Jornada dels Premis Baldiri Reixac






La primera jornada anual dels Premis Baldiri Reixac ha tingut lloc avui, 20 d'octubre, a l'Aula Magna de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic, experiència que ha comptat amb el suport del Departament d’Ensenyament  i la Societat Catalana de Pedagogia.

La Jornada, ha començat a les 9 del matí i ha acabat a les 2 de la tarda, i ha constat de la presentació de 18 intervencions simultànies per blocs temàtics, en què s’han explicat alguns dels projectes més destacats, A 3 quarts de 12 del migdia ha tingut lloc la conferència plenària “Llegir, més enllà de les lletres”, a càrrec d’Enric Queralt i Catà, guanyador del XXXII Baldiri Reixac. Acte seguit, han tingut lloc 18 presentacions simultànies més, sobre projectes i experiències d’aula, entre les que es comptava el dossier educatiu 'La Festa Major de Setembre', exposat per diversos membres del Seminari de Cultura Popular a les escoles de Cervera.

Informació i fotografies facilitades pel Ramon A. 

Comentaris

Ramoneda ha dit…
Felicitats per la feina feta. No pareu.
Nous éxits en el futur!
Anònim ha dit…
ENHORABONA!!!!!!!

Fan falta més mestres com vosaltres!!!! amb ganes i empenta...i sobretot, que tinguin ganes i passió per transmetre als infants, la cultura de la nostra ciutat i país.

MIL GRÀCIES!!!!!!!!!!