Aquest any, sí!




Aquest divendres 2 de novembre la ciutat de Cervera celebra la fita aconseguida pels seus campions.

Els actes previstos són els següents:
  • 7 de la tarda: Recepció dels campions a la Sala de Plens de la Paeria. Sortida al balcó a saludar i roda de premsa posterior.
  • 2 quarts de 9 de la nit: Concentració al Restaurant Bona Teca i sortida de la rua que arribarà fins a la plaça Pius XII per a fer el final de festa. Les entitats participants són: Fadunito, Bombollers, Alea Teatre, Sound de Secà, Diables de Cervera Carranquers, Geganters. Recorregunt: av. mil.lenari, c. Victòria, av. catalunya, c. General güell, c. Santa Anna, rbla. Lluís Sampere i pl. Pius XII.

Comentaris

un que no ha perdut la memòria ha dit…
Ara que veig que col·labora Repsol... com tenim el tema del parc?
Anònim ha dit…
Trobo que es molt trist que no haguem aconseguit ser suficients Carranquers x poder fer una mica d'homenatge, als germans Márquez... Que ens està passant?
Anònim ha dit…
És un assumpte de banderes ?
Anònim ha dit…
No es tant greu, alla estrem igualment vestits de carrer.
Anònim ha dit…
Potser es qüestió d'idioma....
Núria T. ha dit…
Ni banderes ni idioma... simplement, no hem sigut suficients per fer una actuació i per això no hi hem actuat. Aquest és l'únic motiu. El dissabte al matí també en teníem una, al Futbol Net, i tampoc hi vam poder anar.
Jordi ha dit…
Ostres, igual que el primer comentari, durant la rua jo tambe vaig enrecordar-me del nou parsi de les suposades millores al mas duran...