Nit del Teatre Viu 2012.




Un centenar d'actors i actrius intervenen a la Nit del Teatre Viu 2012.

Cervera va obrir la setmana cultural de la 36a. edició de la Isagoge amb La Nit del Teatre Viu, organitzada per l’associació cultural La Famíglia i amb la col·laboració del Gran Teatre, Alea Teatre, Casal de Cervera, Paeria, CMC i IEI.

Més de 500 persones es van donar cita al Gran Teatre de Cervera per gaudir d’una nit de teatre i espectacle en viu. Gairebé 5 hores van configurar la graella d’actuacions, amb una vintena d’escenes breus, entre elles l’actuació, per primera vegada a la Nit del Teatre Viu, del grup de teatre del Casal de la Gent Gran i de l’Assemblea de Joves, així com, i ja habituals, els grups amateurs de Cervera com el Grepp Teatre, Alea Teatre, grup de teatre de CAP, alumnes de ball del Club Kodokan, i un reguitzell d’actors i actrius cerverins que, sense pertànyer a cap grup de teatre, van participar a aquesta marató teatral. En total, van pujar sobre l’escenari de l’escenari del Gran Teatre un centenar d’actors i actrius, sota la batuta de 12 directors i dipositant la confiança escènica en un equip tècnic de 17 persones.





La Nit del Teatre Viu, conduïda aquest any per la Noèlia Solé i en Jaume Moya, es va composar de 20 escenes de teatre còmic, teatre per joves, teatre musical, monòlegs, dansa, melodrama i per tancar la nit, una breu escena de suspense que va encongir l’estómac a tots als assistens i que va acabar amb un llarg i merescut aplaudiment pels tres actors cerverins de “Rates”.

Cal destacar la col·laboració de les entranyables “Tresines” cerverines que es van posar darrera la barra del bar per tal de servir els sopars i les copes a tots els assistents i també les amigues de l’òpera amb el Gran Brindis a ritme de la Traviatta, així com felicitar als dos guanyadors dels abonaments del Cicle de Teatre de Cervera i agraïr a tot el públic les seves aportacions i aplaudiments a la Nit del Teatre Viu.

La flama del Teatre Viu es manté encesa durant tot l’any a l’espera de la propera edició, que ja serà la cinquena, i on s’espera superar la nombrosa participació d’aquest any.

A les entitats col·laboradores, actors i actrius, equip tècnic i artístic, directors i directors, i al públic assistent, gràcies i fins l’any vinent.

La Famíglia

Informació facilitada per Teatre Viu - Cervera, teatreviu@gmail.com

Comentaris

cervereta de vergós ha dit…
En la foto,el Moyà sembla el mag Lari!
Joan ha dit…
Fa dies que no veig res publicat a la web de Segarra Televisió. Encara funciona?