Divendres, 21 de setembre: Correbars de Festa Major!




Enguany, l'AJC assumeix l'organització del Correbars, que en edicions anteriors havia anat a càrrec del Centre Obrer Instructiu d'Unió Republicana de Cervera. L'edició que presentem en aquestes línies es celebrarà el divendres dia 21 de setembre i començarà a les 21:30 al Pub la Cova, just després de la lectura del pregó de Festa Major prevista a les 21:00 a la Pl. Major.

El recorregut que es realitzarà, acompanyat de gralles, tabals i música ambiental, serà el següent:
  1. Pub la Cova
  2. Pub la Bombolla
  3. Manhattan Pub
  4. Bar Marinada
  5. Pub Noctàmbul
  6. Pizzeria Jardí
El preu de la beguda per a la gent que segueixi el Correbars, serà d'1 € les canyes de cervesa i de 4 € els combinats. Durant la ruta, es realitzarà una parada per sopar al Centre Obrer, on hi haurà botifarrada amb beure i pica-pica al preu de 5 €, a part d'alguna sorpreseta més.

Està previst que l'arribada a l'últim establiment (la Pizzeria Jardí) sigui poc abans de la 1:00 de la nit, de manera que la fi del Correbars coincidirà amb l'inici del concert de Festa Major al pavelló polivalent, on trobarem les versions del grup Tremendos i punxadiscos. 

Des de l'Assemblea de Joves de Cervera esperem que sigueu molts i moltes els que us animeu a començar la Festa Major per la porta gran acompanyant la rua del Correbars.

Informació extreta de l'Assemblea de Joves de Cervera

Comentaris

cervereta de vergós ha dit…
Em sembla que el pub la Cova el reobren aquest dia,coincidint amb el correbars.
Diuen que el portarà un carranquer....
Anònim ha dit…
A mi també m'ha arribat lo segon! Molta sort!