Acompanya els Margeners al Concurs de Castells!




Els Margeners de Guissona estan convidats a participar al Concurs de Castells de Tarragona que com sabeu s'organitza cada dos anys. Enguany tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre i els de la Segarra hi actuen per primera vegada el dissabte. 

Si hi ha algú que li faci gràcia compartir amb ells aquesta festa castellera tan important, només cal que us hi poseu en contacte. La sortida inclou: autocar d'anada i tornada i una samarreta (tot gratuït).

Si us fa gràcia viure en directe des de la Tarraco Arena el Concurs de Castells 2012 col·laborant amb els Margeners de Guissona, us podeu dirigir al local de la Colla, al Carrer Bisbe Bell-lloch, número 2, o bé al telèfon 669 945 303 i també assistir als assajos del divendres, 28 de setembre, del dimecres 3 i divendres 5 d'octubre a partir de les 20h del vespre.

Informació facilitada pels Margeners de Guissona

Comentaris

Anònim ha dit…
com és que els falta gent?
Estaria bé ha dit…
Com més seràn millor, no crec que els hi falti gent, sino que es convidar a tothom que hi vulgui participar. Crec que totes les Colles pel concurs ho fan, per exemple els Moixiganguers d'Igualada també han engegat una campanya amb gent coneguda d'igualada: http://vimeo.com/50295668
Joan Porredon ha dit…
Jo només els podré donar suport moral perquè seré a la plaça però treballant en la retransmissió televisiva...