Alguns vídeos i reportatges del 35è Aquelarre.











Publiquem aquí un recull de gravacions i reportatges sobre el 35è Aquelarre que han anat apareixent aquests dies per la xarxa.

Si voleu fer alguna aportació...

Comentaris

Lo Carranquer ha dit…
Milers de persones gaudeixen del 35è Aquelarre.
---------------------------------

Els dies 24, 25 i 26 d’agost Cervera ha viscut la seva festa més popular i multitudinària, l’Aquelarre, que enguany ha celebrat la 35a edició. La festa ha aplegat milers de persones, que han gaudit com mai amb les actuacions musicals, els correfocs i l’espectacle, dirigit per Albert Parra, d’Alea Teatre.

Una de les novetats d’enguany ha estat l’obertura del Casal d’Estiu del Mascle Cabró, un espai de pagament situat a l’antic convent de Sant Domènec, des d’on 300 persones han pogut gaudir de l’espectacle sense les aglomeracions de la plaça de cal Racó.

El segon i tercer acte de l’espectacle també s’han pogut seguir des d’una pantalla gegant instal•lada a la plaça Pius XII, un dels espais del centre de la ciutat cap on s’ha ampliat la festa.

L’espectacle s’ha basat en el mite de la creació de l’home i la dona. Llum, foc, estructures amb alçada, música i color han estat els elements més destacats en l’execució de l’espectacle, que ha arribat al seu clímax amb l’Escorreguda del Mascle Cabró, que ha ruixat la multitud aplegada a la plaça de cal Racó. Acte seguit, el Foqueral ha omplert l’espai de foc amb els Diables de Cervera Carranquers.

Pel que fa a la música, cal destacar la qualitat i la varietat d’aquesta edició. Les actuacions musicals que han aplegat més públic han estat Dr. Ring Ring, a la plaça Pius XII, i La Salseta del Poble Sec, a la plaça Major.
__________________________________________________
http://www.cerverapaeria.cat/noticies-ca/aquelarre
Lo Carranquer ha dit…
Cervera
35ena edició de l'Aquelarre de Cervera, una de les celebracions populars més esbojarrades de l'estiu a Catalunya.

Redacció. Actualitzat a les 12:37 h 26/08/2012

El foc, el misteri, la màgia i la música han tornat a omplir els carrers de Cervera amb motiu de la 35a edició de l'Aquelarre.

Milers de persones han participat en els principals actes d'aquesta festa, que han començat amb l'encesa de la Universitat, han seguit amb una cercavila i un espectacle a Cal Racó, i han culminat amb l'escorreguda del Mascle Cabró i el Fogueral.

L'Aquelarre, que aquest any s'ha inspirat en la creació de l'home i la dona, ha estrenat un espai de pagament a l'antic convent de Sant Domènec que ha permès als assistents seguir l'espectacle des d'allà. Un altre dels atractius de la festa ha estat la Fira del Gran Boc.

Una altra novetat ha estat la projecció del segon i tercer acte de l'espectacle en directe a través d'una pantalla gegant que s'ha instal·lat a la plaça Pius XII. A més, en aquesta edició també s'han recuperat les places de Santa Anna i del Fossar com a espais de ball i concerts.

Durant la nit, els Diables de Vilanova i la Geltrú també han ofert diversos correfocs per la ciutat, en què han participat centenars de persones. Tampoc hi ha faltat la música: l'Aquelarre ha acollit nombrosos concerts, un dels més destacats, el dels alemanys Dr. Ring Ding.
_____________________________________________
http://www.324.cat/noticia/1862293/catalunya/LAquelarre-de-Cervera-arriba-a-la-trenta-cinquena-edicio-al-ritme-que-han-marcat-mes-de-3000-petards
jordi ha dit…
Ball de la polla:

http://youtu.be/NAYC3o2XMbM
Bloc Lo Carranquer ha dit…
Gràcies Jordi!

Ja hem incorporat al recull la teva proposta.

Salut!
Anònim ha dit…
Aquest resum de l'espectacle també està molt bé! I una edició del vídeo impecable

http://www.youtube.com/watch?v=jggU9QSgc0A
Anònim ha dit…
Ja està penjat. És el primer de tots.
Anònim ha dit…
ostres, no l'havia vist pas. Merci!
Anònim ha dit…
doncs a mi en fa vergonya que repeteixin el mateix espectacle de la nit anterior