XVI MERCAT ROMÀ D'IESSO · Guissona / dissabte 21 de juliol de 2012



Per setzena vegada, el tercer dissabte de juliol, Guissona s’escapa de la quotidianitat per retrocedir en el temps i esdevenir una autèntica ciutat romana farcida de patricis, esclaus, legions... Però enguany, el Mercat Romà presenta un gir respecte a la festa que tots tenim acostumada. Així, amb un canvi de format i plantejament, la celebració es convertirà en un cúmul de sorpreses per a tots els qui s’atreveixin a viure aquest salt en el temps.

En aquesta edició, ens endinsarem en la història i la vida del semidéu Hèrcules, fill de Júpiter. Aquest heroi tan popular com desconegut ens servirà de pretext per entrar en la mitologia clàssica i així descobrir els secrets més íntims dels déus i els homes.



Programa dels Capvespres a la romana 2012



Programa del XVI Mercat Romà d'Iesso 2012


Durant la jornada, com no podia faltar,rebrem la visita del mateix Juli Cèsar i de la reina Cleopatra. Els dos personatges ens demostraran els motius pels quals s’han fet un lloc a la història amb una desfilada triomfal pels carrers de la vila on es posarà de manifest la força de Roma i la fastuositat d’Egipte.

Així doncs, el proper 21 de juliol la ciutat d'Iesso ens espera.

Per tant, aneu assajant la consigna: Ave Iesso!

Per a més informació: http://www.mercatroma.cat/

Informació facilitada per l'Oficina de Turisme de Guissona, turisme@guissona.cat

Text extret de http://www.guissona.net/turisme/mercat-roma/mercat-roma-2011

Comentaris