La Casa d'estiu del Mascle Cabró.



Aquest espai està pensat per a tota aquella gent, que per les raons que sigui, vol gaudir de la festa de l’Aquelarre de Cervera, d’una manera diferent.

Estarà ubicat a l’interior del convent de Sant Domènec, i als patis del seu voltant.

L’objectiu d’aquest espai és oferir un servei més refinat a tota aquella gent, que després de fer efectiu el pagament de l’entrada, que voltarà els 20 €, vulgui gaudir d’una vista privilegiada dels correfocs i l’espectacle.

També s’oferirà la possibilitat de seure en cadires, servei exclusiu, i l’accés a l’interior de la església, que estarà decorada per la ocasió.

S’està treballant, perquè a més a més, els assistents en aquest espai, puguin gaudir d’altres serveis exclusius com la tirada de cartes del tarot, o la entrega d’algun record de l’Aquelarre (mocadors, barrets, etc.) amb el mateix preu de la entrada, així com també, la presència d’actors, o maquillatge exclusiu pels assistents.

Així doncs, la Casa d’estiu del Mascle Cabró, pretén acontentar a tota aquella gent, que vulgui gaudir de totes aquestes comoditats i peculiaritats en l’Aquelarre de Cervera.

Aforament limitat a 300 persones.

Falta per concretar com i on, és farà efectiu el pagament de la entrada, així com també, si és podrà fer d’una forma anticipada.

Informació extreta de la pàgina web de l'Aquelarre, www.aquelarre.cat

Imatge extreta de http://anteojosdeopera.blogspot.com.es/2010/04/los-anteojos-de-opera-en-la-historia.html

Comentaris

Lenin ha dit…
A veure si hi haurà una revolta social i la gent de la plaça voldrà pujar a la zona vip. Tal com està tot.
Bruixeta ha dit…
Ves que no hi vulgui pujar algun diable encès...
O que el Mascle Cabró l'encari cap allà...