Cervera, dijous 2 d'agost: 1a PEDALADA nocturna i popular AL TOSSAL DE LES BRUIXES.



Dins dels actes previs a la celebració a la nostra ciutat del 9è Dijous Gras d’Aquelarre, la Penya Ciclista Cervera (secció BTT) i l’Agrupació Seny Major organitzen pel proper dijous 2 d’agost, a la llum de la lluna plena, una pedalada nocturna i popular al tossal de les Bruixes (el Canós).

La sortida serà a les nou i tres minuts de la nit (21.03 h, hora en què surt la lluna) des del davant de l’entrada al carreró de les Bruixes pel carrer Major (al costat de l’Auditori). Des d’allà, en bicicleta, anirem fins al tossal de les Bruixes, al poble del Canós, on s’explicarà la llegenda d’aquest lloc, i on gaudirem d’un sopar popular. Un cop finalitzat, tornarem cap a Cervera, on arribarem als voltants de la mitjanit. El recorregut (anada i tornada) fa uns 15 quilòmetres. Hem comptat que tardarem una hora per anar i una altra per tornar.

Si et vols apuntar, fes un correu electrònic abans del dimarts 31 de juliol a l’adreça bttcervera@pccervera.org, tot indicant el teu nom i cognom, edat, telèfon de contacte i si voldràs sopar o no.

Els menors d’edat han de venir acompanyats per un adult. Cal dur casc, guants, lot a la bicicleta o frontal, i aigua pel recorregut. El preu del sopar és de 5 euros, que s’hauran de pagar en el moment de la sortida.

Bruixes i bruixots de la Segarra: el 2 d’agost, nit de lluna plena, agafeu l’escombra o la bicicleta i acompanyeu-nos fins al tossal de les Bruixes!

Agrupació Seny Major
Penya Ciclista Cervera

Comentaris

Anònim ha dit…
Aquesta pedalada no tindria de ser el divendres al matí per cremar les toxines del dia abans?? hi hi hi

Bona idea lo del tossal de les bruixes!