L'Aquelarre disposarà d'un espai per a VIPs.




Retall de premsa extret del setmanari 'La Veu de la Segarra', 22 de juny de 2012.

Comentaris

Anònim ha dit…
aquest pas aixó pasara de ser una festa popular a un espectacle per "snobs". Aixis es van carregar la fira del teatre al carrer a Tàrrega
Anònim ha dit…
Llavors vol dir que no es posarà l'embestida aquella allà davant?? Sinó com ho veuran els vips?
El Cèsar ha dit…
Això de cal Racó aviat semblarà el circ romà...
"VIPs, aquells que van a morir us saluden!"
Proposo per la propera edició una cursa de quàdrigues o que al final de cada acte es crucifiqui a l'actor que no hagi fet pitjor.
al loro ha dit…
Si posem,al espai vip, una piscina, servim Moet&Chandon i ve alguna brasilenya la presencia de Jan Laporta esta assegurada.
bravo Fernando ha dit…
i si això hi afegim un creuer a la depuradora, no descartem que pugui venir el Flavio Briatore, el Bernie Eclestone, el gendre de l'Aznar o algú d'aquesta tropa
Brainstorming de pandereta ha dit…
Això és el que ens depara l'Aquelarre del Segle XXI? Si totes les novetats que la nova regidoria ens té preparades són tan brillants com aquesta, anem ben arreglats... festa assegurada!
aquelarre informació ha dit…
les entrades a la zona vip ja es poden comprar a través del Servicaixa
Sergi Rams ha dit…
Joder, la pleve como se pone. Poh yo este año puede que me pase. Por cierto,no se podra comprah un palco pa estar lejos de los catalaneh?
Anònim ha dit…
es veu que ja s'han exhaurit les entrades, se les ha quedatun tal Artur Mas per dur-hi a tots els seus consellers i fer campanya com el cap de setmana de la fira de sant Isidre.
A veureu bé ha dit…
Doncs jo no ho trobo malament. Hi ha un espai que fins ara no s'utilitzava que no cal que sigui "VIP" sino que utilitzaran persones que volen estar més còmodes (Penseu que fins ara ens les trobavem a darrera l'escenari). A més si es venen totes les entrades la festa aconseguirà beneficis per poder fer-la més lluïda. Potser anomenar-la espai "VIP" no ha estat encertat.
Anònim ha dit…
Dons jo crec que és l’espai natural per posar-hi l’escenari
Joan ha dit…
totalment d'acord
amb aquesta mesura ens estaviaríem un entarimat, l'espai que ocupa (que s'emporta un bon tros de cal racó) i els diners que costa (no sé quants, però gratis no deu ser)
vivirvip ha dit…
Jo, ja de pas, posaria unes mampàres de matàcrilat per a que les espurnes i la escorreguda no puguin tacar-los ni cremar-los. Així els quatre ricaxos i autoritats de torn estaran còmodes veient els dimoniets cremant i podran observar de lluny la plebe borratxa, que és gent dolenta amb qui és millor no barrejar's-hi.
Aquelarrero ha dit…
Personalment, les pantalles a la Plaça Pius XII per veure en directe l'espectacle de Cal Racó i això de l'espai VIP ho trobo una anada d'olla impressionant. Qui hi ha al darrere de tot això? No crec que això surti de la Regidoria Aquelarre, ni molt menys! Això són els que formen part d'aquesta "comissió", n'hi ha algun que s'ha equivocat de festival, això no és el FiB ni el Primavera Sound... això és l'Aquelarre, la festa que fa el poble, festa de foc i festa, de suar, de beure, de xafades... deixem les macropantalles i els palcos pels toros i els partits de futbol!
Anònim ha dit…
De totes maneres, encara que a mi m'agrada força la idea tradicional de l'aquelarre, amb els correfocs, la salseta etc......., penso que no és mala idea, perquè també hi ha públic una mica més familiar o més gran... que també podrà gaudir del fet de veure l'espectacle, i que en "vivo" allà a sant domènec no ho poden fer... El que m'agrada molt i que ningú no en diu res, és el fet que hi hagi ballaruga a la Plaá Santa Anna, perquè penso que és un espai central que fa molta festa!!! A ballar balsets una estoneta, també s'hi està bé!!