Expedició Carranquera a la Mostra de Balls de Diables amb Parlaments

Aquesta és la foto de família del passat dissabte al Vendrell. Un grup de Carranquers (i una petita fan del Carranco) vam viatjar fins al Vendrell per veure la Mostra de Balls de Diables amb Parlaments que aplega les colles de diables centenàries.

Alguns era el primer cop que hi anàvem, d'altres repetien i comparaven amb altres edicions i s'anticipaven a explicar-nos el que vindria a continuació. Quan només passava una setmana de la celebració del nostre Ball Parlat, veure tota aquella colla de Balls, sense voler, ens hi anàvem comparant. N'hi havia de tota mena: amb cantarella, amb castellà, sense versots, uns més distrets que d'altres... tot això acompanyat d'unes bones cerveses i ben assentats a la Plaça. Ens va sorprendre els constants atacs cap als organitzadors de la mostra d'enguany, el Ball de Diables del Vendrell, els quals van comptar amb un pressupost molt ajustat per la trobada, fet que va provocar les reiterades queixes de les Colles a través dels seus versots.

A l'acabar, correfoc de totes les Colles, i nosaltres seguint-los sense perdre'ns detall. Tot es va acabar al Restaurant Soria, amb un bon menú i tornada cap a Cervera.

Conclusions i valoracions: moltes. Qui les vulgui saber... l'any que ve a Sant Quintí de Mediona!



Comentaris

Belcebú ha dit…
I quin nivell hi ha pel país?