El Servei Educatiu de la Segarra i DIPCAT presenten el projecte 'Segarra didàctics'.



Aquest dijous 28 de juny, en el marc de la 1a mostra de pràctiques educatives de la Segarra, al Centre de Recursos Pedagògics, F. Xavier Rivera, del Servei Educatiu de la Segarra, i Joan Guivernau, de l’empresa de gestió cultural DIPCAT, es va presentar el projecte 'Segarra didàctics', orientat a la creació de material didàctic per a les escoles.

El projecte parteix de l’establiment d’un nou model de treball basat en la col·laboració entre els Serveis Educatius i l’empresa privada, amb l’objectiu de garantir l’elaboració de materials didàctics de qualitat i la seva posterior divulgació i ús. La temàtica i continguts dels materials giraran entorn els elements del patrimoni cultural i natural del territori.

Tot el personal docent de la comarca ha estat convidat a participar en un grup de treball que, entre els propers mesos d’octubre de 2012 i febrer de 2013, crearà un material didàctic adaptat a les noves tecnologies de l’educació i que desenvoluparà activitats entre els centres docents i els espais patrimonials de la comarca.

Per a més informació clica aquí.

Informació facilitada pel Jaume Moya, jaumemoya@dipcatcultura.cat

Comentaris