'El Gat de Cervera' obre el 29 de juny!



El proper divendres 29 de juny s'inaugura a la plaça del Sindicat El Gat de Cervera, un nou projecte social de l’Associació Alba (Centre Ocupacional L'Espígol), entitat sense ànim de lucre que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental de l'Urgell i de la Segarra.

Podreu trobar obert El Gat de Cervera en els següents horaris:

  • de dimarts a dijous, de les 5 de la tarda a les 10 de la nit,
  • de divendres a diumenge, de les 5 de la tarda a les 12 de la nit.

Per a més informació: http://elgatdelrosal.wordpress.com/

Comentaris

Anirem a fer un gelat ha dit…
Felicitats, una gran inniciativa! I que alhora ajudarà a vertebrar la plaça del sindicat com a referent del barri... que ja li fan falta. D'altra banda i tornant amb lo de les llums, la il·luminació de l'edifici perfecta... menys a la cúpula, primer no s'il·lumina, si no que tan sols s'il·luminen finestres i deu n'hi do amb quins colors! D'altra banda la gran llum a dalt jo li buscaria una raó de ser... que s'il·luminés només en els grans moments de la ciutat. Quins? No ho sé però s'hauria de fer un protocol. Que sempre estigués encesa no tindria sentit
Llucifer ha dit…
En quina zona del Sindicat està situat? Deu ser a la banda de la plaça. Allà tenen aquella sala d'actes de nom impossible de recordar que podran aprofitar i donar-li més vida. Molta sort.
Anònim ha dit…
Endavant amb la iniciativa!!! MOLT BONA IDEA! Penso que li pot donar molta més vida en aquella plaça i zona i a més s'intenta tirar endavant una proposta social! GENIAL I QUE HI HAGI SORT!