El 'Concert sota l'Autovia 2012' en imatges.








Us oferim algunes imatges d'aquesta mateixa nit de la present edició del 'Concert sota l'Autovia', activitat organitzada de nou per la coral Ginesta de Cervera, i que ha comptat amb la interpretació de la cantata escènica 'Carmina Burana', del compositor alemany Carl Orff, amb direcció del cerverí Xavier Puig.

Al costat de la coral Ginesta, han participat el cor Lieder Càmera, el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, la Coral infantil Nova Cervera i els solistes Toni Marsol, baríton, Assumpta Mateu, soprano, i Jordi Domènech, contratenor, amb l’acompanyament del grup Percussions de Barcelona i els pianistes Jordi Castellà i Pep Surinyac.

Un èxit absolut!






Fotografies: Sala Florensa, 16 de juny de 2012

Comentaris

Anònim ha dit…
Música de molta qualitat! Èxit musical i èxit de públic.
Cervera ciutat musical. Ens ho hem d'anar creient.
Anònim ha dit…
Molts cerverins però molta presència de gent d'Igualada, Calaf, Tàrrega, Sabadell.......... i alguns de molt més lluny.
Anònim ha dit…
És veritat, que això de CERVERA ciutat musical, va agafant força!!!
Moltes felicitats Ginesta!!!
Anònim ha dit…
Cervera capital cultural, com deia l'anunci de Catalunya Ràdio... llàstima de les faltes d'ortografia del panfleto que es va repartir!
Panfleto=Pamflet ha dit…
[de l'angl. pamphlet, i aquest, del neerl. Panflet, dimin. popular del personatge de la comèdia medieval ll. Pamphilus seu de Amore]
m 1 Llibre imprès, de molt poques planes i de difusió clandestina, on s'ataca violentament algú o alguna cosa.
Anònim ha dit…
A part de la Ginesta i de la Coral Infantil, magistral la interpretació del baríton cerverí Toni Marsol, la del Jordi Castellà al piano i sobretot la del Xavier Puig que va dirigir absolutament de memòria i donant fil per randa totes les entrades i matisos, fent una interpretació molt viva.