1r Concurs internacional d'Humor Gràfic 'Bruixes i bruixots 2012'.



La Paeria de Cervera, el Museu Comarcal i l’associació cultural de Lleida Humoràlia convoquen des del passat mes d'abril el 1r Concurs internacional d'humor gràfic “Bruixes i bruixots 2012”, que coincidirà amb l’exposició dels dibuixos al Museu Comarcal de Cervera durant la celebració de la festa de l'Aquelarre.

El tema del concurs és “La bruixeria, bruixes i bruixots” i preveu atorgar un premi únic de 1.000 euros al guanyador. El termini de presentació d’obres és fins al 29 de juliol.

BASES DEL CONCURS

  1. Pot participar en aquest concurs qualsevol artista amateur o professional, essent un concurs obert internacionalment.
  2. El tema objecte del concurs és: “La bruixeria, bruixes i bruixots”.
  3. Només es poden presentar dues obres per participant, que seran originals i no hauran d’haver estat premiades anteriorment. Les obres que segons criteri del jurat siguin plagis d’altres obres seran immediatament desqualificades.
  4. Les obres poden ser realitzades en qualsevol tècnica gràfica o pictòrica en una mida màxima d’un DIN-A3 (420x297 mm) i amb una resolució mínima de 300 dpi.
  5. Si en l’obra o obres presentades existeix qualsevol tipus de text, s’haurà de presentar un document adjunt en Word o PDF amb la traducció al català o espanyol.
  6. Les obres hauran de ser enviades a través d’Internet en jpg o jpge, juntament amb un arxiu Word o PDF on constin les dades de l’autor (nom, cognoms, adreça, nacionalitat, telèfon, adreça de correu electrònic, pàgina web, etc) a la següent direcció: humorakelarre@gmail.com
  7. El termini d’admissió de les obres finalitzarà el 29 de juliol de 2012. Durant la primera setmana d’agost es reunirà el jurat per la selecció d’obres i selecció del guanyador.
  8. Es constituirà un jurat, format per membres de la Paeria de Cervera, la Comissió de Festes de l’Aquelarre, el Museu de Cervera i Humoràlia. La decisió del jurat serà inapel•lable i tindrà la potestat de resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir en el procés.
  9. A partir del dia 22 d’agost de 2012, les obres seleccionades seran exposades al Museu Comarcal de Cervera i a les pàgines web http://www.museudecervera.cat i http://humoralialleida.blogspot.com.es. El Jurat es reserva el dret de declarar desert el premi en el veredicte del concurs si la qualitat dels originals no és suficient, així com si la participació no ha estat suficient.
  10. L’autor/a es compromet a cedir els drets d’imatge de l’obra presentada per la seva publicació i exposició tan física com digital, exclusivament per al concurs i per a la difusió de convocatòries futures del mateix concurs. Fora d’aquests casos, l’organització es compromet a la no utilització de la imatge de l’obra guanyadora i de les altres obres no premiades sense autorització prèvia de l’autor. Una vegada finalitzada l’exposició, les obres rebudes, al ser en format digital, no es retornaran als seus autors. També l’organització es fa càrrec del bon ús dels dibuixos en les seves publicacions o mitjans digitals. L’organització es compromet a informar de la recepció i l’acceptació de les obres participants als seus autors a través de correu electrònic.
  11. S’atorgarà un premi únic de 1.000 euros per al guanyador.
  12. El veredicte es donarà a conèixer mitjançant la pàgina web de la Paeria de Cervera informant prèviament el guanyador del concurs durant el mes d’agost de 2012.
  13. La participació en el concurs suposa l’acceptació de les seves bases i terminis. Qualsevol dubte o problema que pugui sorgir durant aquest temps, l’organització a través dels seus membres hi donarà solució mitjançant un comunicat.

Informació extreta de la pàgina web de la Paeria de Cervera, www.cerverapaeria.cat

Comentaris