Vals un potosí! El cartell!



Ja la tenim aquí! El divendres dia 1 a partir de les 9 de la nit, als patis de la Universitat de Cervera, començarà la gala per a la igualtat més esperada dels últims temps: Vals un potosí!

Encara podeu apuntar-vos per participar a l’escala en hi-fi concurs més sonat de La Segarra! Afanyeu-vos que dimecres dia 30 tancarem les inscripcions de participació! Trobareu tota la informació a http://revistalafiguera.blogspot.com.es/

Recordeu que fins dimecres dia 30 també podeu comprar les entrades al Noctàmbul, al BB2, a La Bombolla i al Tastalletres per només 3€ (gala) o 6€ (gala + sopar)!

Informació facilitada per La Segarrenca. Associació per a la igualtat, lasegarrenca@gmail.com

Comentaris

Playback ha dit…
Per què és l'escala en hi-fi per a la igualtat?
Boney M ha dit…
Imagino perque qui ho organtiza es la Segarrenca
Anònim ha dit…
Això que vol dir? Que l'escla en hi-fi que fan a Guissona és per la desigualtat?
Anònim ha dit…
Per la igualtat de què?
ESCALA EN HI-FI ha dit…
La Segarrenca és l'associació que lluita per la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.


" El nom La Segarrenca es va considerar encertat ja que complia els criteris que s'havia proposat la nova junta. Es volia treure el mot dones del nom antic (la lluita és cosa de dones i d'homes), es manté la referència geogràfica i es considera interessant fer ús del gentilici 'segarrenca', com un homenatge a la dona de la Segarra. "
Anònim ha dit…
Ho sento si molesto amb algú però voleu dir que insistint tant en el terme igualtat no poseu de manifest una desigualtat que avui en dia ja és residual? I així es magnifiquen les diferències? Potser la desigualtat de gènere que encara perdura ja s'ha de lluitar ridiculitzant-la i marginant-la, no? Vull dir que potser ja no té el problema en el poble mateix sinó en les lleis i les institucions...
Roser ha dit…
No penso pas que la desigualtat sigui residual. En termes de violència, per exemple, només cal veure com cada any augmenten les víctimes. Només cal posar el telenotícies... Una cosa és que a nivell formal (lleis) estigui reconeguda la igualtat de gènere, però això no vol dir que la realitat respongui a això. Si no, com t'expliques que a nivell laboral el col·lectiu més precari sigui el de les dones? O a nivell social, com t'expliques que sigui notícia que una dona ocupi un càrrec públic o formi part d'un consell d'administració d'una empresa? La igualtat és una cosa que no s'assoleix només posant quatre paraules maques a un compendi de lleis (fetes majoritàriament per homes, dit sigui de pas), sinó que cal modificar l'imaginari col·lectiu. Que vivim en una societat sexista és un fet, i està a les nostres mans transformar-la.
Homes i Dones al carrer ha dit…
Europa l'està dirigint una dona...
Roser ha dit…
I el president dels EUA és negre i això no implica que no hi hagi racisme.