Premi Baldiri Reixac a l'experiència didàctica 'Cultura popular a les escoles de Cervera: la Festa Major de setembre'.





La proposta didàctica "Cultura popular a les escoles de Cervera: la festa major de setembre", elaborada pel Seminari de cultura popular a les escoles de Cervera, va rebre un dels XXXIV Premis Baldiri Reixac, de la modalitat de mestres i professors, en un acte que va tenir lloc ahir al Palau de Pedralbes de Barcelona, el dimecres 30 de maig.

L’acte de lliurament dels premis el van presidir la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i la presidenta de la Fundació Lluís Carulla, Montserrat Carulla. El paer en cap de Cervera, Ramon Royes; el director del Centre de Recursos Pedagògics de la Segarra, Xavier Rivera, i el president de l’Agrupació de cultura popular Seny Major, Carles Sala, van acompanyar la representació del Seminari de cultura popular a les escoles a recollir aquest prestigiós premi.

El premi, dotat amb 3.000 euros, es lliura a una experiència didàctica i la seva aplicació, en aquest cas al dossier “Cultura popular a les escoles de Cervera: la festa major de setembre”, elaborat pel Seminari de cultura popular a les escoles, que està integrat per Maria Riu, Roser Pont, Marta Solé, Jordi Castany, Flors Pericon, Anna Torres, Montserrat Martí, Ramon Armengol, Dolors Pulido i Teresita Niubó.

Fotografies: R.A. / R.N.

Text extret de la pàgina web de la Paeria de Cervera, www.cerverapaeria.cat

Informació facilitada per l'Agrupació Seny Major, agrupaciosenymajor@gmail.com

Comentaris

Rosa ha dit…
Moltes Felicitats!!! Una bona recompensa per la feina ben feta els últims anys.
Salut i per molts anys cultura popular a les escoles i als carrers!!!
Anònim ha dit…
Si queden escoles, perfecte.
cervereta de vergós ha dit…
Quan es fan les coses ben fetes(i a Cervera ja ho em demostrat bastantes vegades) a la llarga es recollen els fruits,en reconeixaments com aquest.