Obert el període de matriculació de la Festcat 2012



El període de matriculació normal es tanca el 30 de juny i el període de preu reduït el 10 de juny.

Ja es poden consultar els programes i formalitzar la matricula a les dues escoles de la Festcat 2012 a www.escolesfestcat.cat

Enguany, com l’any passat, la Festcat té dues seus, l’Escola de Dansa i Música el Dansàneu d’Esterri d’Àneu del 8 al 14 de juliol i l’Escola de la Festa de Llívia del 15 al 21 de juliol. Aquestes dates permeten la matriculació a les dues escoles.

Com a novetat d’enguany s’ha de destacar que la Festcat s’emmarca en el Campus de Cultura Popular, un projecte del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) que coordina diferents escoles d’estiu de cultura popular.

A l’escola de dansa i música d’Esterri d’Àneu es podran fer cursos i tallers de música, de dansa o una combinació d’ambdues. I a l’escola de la festa de Llívia es podran fer cursos de música; artesania; dansa i ball; festa i socialització; jocs i altres exercicis i teatre i recitació. A banda d’aquests cursos i tallers es duran a també a terme un conjunt d’activitats complementàries: actuacions, presentacions, xerrades, taules rodones i d’altres.

El període de matriculació es tancarà el 30 de juny i l’oferta de preu reduït s’acabarà el 10 de juny. Més informació 935 565 197.

www.escolesfestcat.cat

escolesfestcat@gencat.cat

cultura.gencat.cat/cpcptc/campus

Comentaris