El Ball de Diables de l'Arboç organitza amb èxit la 3a edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana.



El passat 5 de maig l’Arboç celebrava la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana. Des de les 11 del matí i fins les 12 de la nit, el carrer Major i la Plaça de la Vila van omplir-se de parades on poder tastar les diferents varietats catalanes d’aquesta beguda.

Segons el cap de colla dels Diables de l’Arboç, organitzadora de la fira, Joan Ruiz-Peinado, l’esdeveniment clou amb una valoració molt positiva, complint totes les expectatives i amb la intenció d’incorporar novetats de cara a l’any vinent per a consolidar-la a nivell regional. Enguany, més de 5.500 visitants s’han apropat a la fira, obtenint les marques presents un èxit de vendes.

En el decurs de la jornada va tenir lloc també al carrer Major una gran “botifarrada” popular, on el visitant va poder veure en viu com es fabrica l’embotit de manera artesanal. L’empresa Embotits Bundó va col·laborar en aquest acte on es van servir més de 1300 racions de botifarra i es van utilitzar més de 200 kilograms de carn.

Igualment, totes les consumicions eren obsequiades amb una entrada gratuïta al Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç. En total, es van repartir més de 1000 entrades durant la jornada. El Regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, Alfons Ribas, va considerar aquesta iniciativa una bona manera de promocionar un dels principals trets turístics de la població i, alhora, donar un valor afegit a una fira que comença a consolidar-se com una cita indispensable al Baix Penedès.

Recordem que la fira ha estat organitzada per la Colla de Diables de l’Arboç, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Arboç i la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç.

Text i fotografia extrets de la pàgina web de l'Ajuntament de l'Arboç, http://www.arbocenc.org/

Comentaris