'Apadrina una carretilla!'



En aquesta edició de la Fira de Sant Isidre l’Agrupació Seny Major hi serà present!

I hi serem per donar-nos a conèixer i, a més, per presentar-vos una iniciativa en la que tots els cerverins i cerverines que estimen la cultura popular hi poden col·laborar, un projecte que hem batejat amb el nom d’Apadrina una carretilla!

Una carretilla és un element pirotècnic utilitzat en els correfocs. Es tracta d'un tub de cartró que mitjançant la combustió dels seus components químics provoca moltes espurnes. La durada d'una carretilla varia dels 10 als 14 segons, segons l’empresa que la fabrica. Al final d'aquesta hi ha un tro, que es tracta d'un petit recipient on hi ha pólvora premsada.

Les carretilles, element bàsic de les actuacions de les colles de diables, no són un producte barat. El seu cost s’atansa, i en molts casos sobrepassa, el preu d’1 euro per unitat, fet que encareix –i dificulta enormement– les actuacions dels diables i la celebració de correfocs.

Es per això que us volem demanar la vostra ajuda per tal que el correfoc del proper 23 d’agost, propera edició de la festa de Dijous Gras –festa que organitza la nostra entitat– sigui molt lluït i es puguin “cremar” el màxim nombre de carretilles.

I què us demanem? Molt senzill. A canvi d’una col·laboració d’un euro (1 €) per unitat t’oferim la possibilitat d’apadrinar les carretilles que vulguis, i a canvi d’això podràs fer que el teu nom o el de la persona que desitgis s’afegeixi al llistat de col·laboradors de la festa i sigui reconegut com es mereix. Quelcom prou original, oi?

T’hi apuntes?

Després dels dies de la Fira, i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Cervera - Endavant, la campanya es traslladarà durant els mesos de juliol i agost a diversos establiments comercials de la ciutat.

Atansa’t a la Fira i passa’t pel nostre estand!

Apadrina una carretilla i ajuda’ns a fer la festa més gran!

Informació facilitada per l'Agrupació Seny Major, agrupaciosenymajor@gmail.com

Comentaris