Adéu a les llambordes de la Carretillada!




Com si d'un camp de futbol es tractés (després d'un concert de Coldplay i abans de la final de Copa), la Paeria ha iniciat el canvi del 'terreny de joc' de la Carretillada de Festa Major. De moment sembla que tant sols és una prova, però sembla que les llambordes del racó de Santa Maria tenen els dies comptats.

Segurament el nou disseny tindrà els seus defensors a l'igual que els seus detractors (tots amb les seves raons, és clar), però m'agradaria aportar una proposta...

Si el canvi va endavant (que pel que es veu serà així), penso que fóra bo (i fins i tot bonic) que el nou disseny inclogués el dibuix en el terra del logotip que simbolitza la nostra estimada Carretillada, i que en una de les façanes hi hagués una placa amb una breu explicació sobre l'acte que allà s'hi celebra el dissabte de Festa Major i la simbologia del dibuix.

Aquí ho deixo!

Convertim els espais festius de Cervera en símbols de la nostra ciutat! Comencem a fer de Cervera, a partir de petits detalls, una veritable Ciutat de Foc!

Balleu ben fort diables...

Fotografies: Sala Florensa, racó de Santa Maria, 22 de maig de 2012.

Comentaris

Anònim ha dit…
Llastima que al centre neuàlgic i històric de Cervera no es pugui mantenir un terra de pedra natural, que hagi de ser unes llambordes artificials que potser duraran com a molt 10 anys.
Cal Raccioné ha dit…
Això és del pla de barris? quins veïns ho pagaran si no n'hi ha? o potser ho paga l’església a mitges?
Els treballadors municipals hi podran aparcar igualment tot i estar pintat en groc o serà com als jutjats?
Mira tenia ganes de burxar una mica, que hi farem !!!
Anònim ha dit…
Que té algun excedent d'aquestes "rajoletes" vermelles l'ajuntament? perque ho posen a tot arreu i mira que al centre històric massa bé no hi queden...
Un que gira ha dit…
M'agradaria que no es toquessin les llambordes antigues, però si al final s'ha de fer trobo molt be la proposta del Carles. Dintre de lo dolent com a mínim se'ns acabaria el "mal de cap" de buscar les marques a terra el dia de la carretillada...
Anònim ha dit…
Hola companys carranquers. A Reus fa uns anys restauraren una per una les llambordes històriques de la plaça del Mercadal, on hi peta la tronada cada any i on s'hi planta el mercat setmanal, no les canviaren pas per unes altres. Creiem que així es fan les coses...
Salut i una abraçada des de Vilanova i la Geltrú!!!!
Els de la Cua
jordi ha dit…
Pero aquestes rajoles vermelles que es veuen a la foto ja fa la tira de dies que hi estan ficades...
Anònim ha dit…
És veritat. Fa bastants mesos (diria que poc menys d'un any!!), que les devien posar per fer proves...
Anònim ha dit…
L'Ajuntament ho té tot planificat. Ja veig que no sou gaire emprenedors i que poseu pals a les rodes. Sou una mica dolentets.
Amb il·lusió i emprenedoria deixeu-vos portar pel senyor Alcalde, va no el feu enfadar.
cervereta de vergós ha dit…
I després l'alcalde diu que farà un carrer,una avinguda a les entitats,doncs aquí tens una idea ...i gratis!
Pere Botero ha dit…
Serà que proven la resistència del material. Si el material aguanta perfectament deu anys més llavors faran la plaça. És una manera de garantir la qualitat dels materials.
Anònim ha dit…
Doncs ja n'hi ha una que està torta, fixeu-vos!