8 i 9 de juny: Festa de la Colla 2012 dels Diables de Cervera · Carranquers



Autor del cartell: Xavi Miret.

Comentaris

la gamba ha dit…
Després del desastre de cuiners de l'any passat, recuperar la tradicional paella de Sant Guim de Freixenet és un èxit assegurat.
No hi faltarem.
Cerverí ha dit…
Segons el cartell, els Diables i La Paeria organitzen la Festa de la Colla, això és cert???????????????????????????????????????????????????????? No pot ser!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anònim ha dit…
Clar que pot ser! N'hi ha que no us entereu de res!
Moltes entitats comparteixen a nivell legal (que no real) l'organització d'algunes activitats amb les administracions per descarregar-se una mica de tot el tema de responsabilitat civil que comporta la celebració daquell acte. Crec que és el cas.
Cerverí ha dit…
Si és pel tema de responsabilitat ara ho entenc.
Per cert, ja que hi som, espero que tots els Regidors vinguin a la Festa, i sobretot als versots...
també hi haurà temps per fer-se fotos......
Junta ha dit…
El que ha dit el Carles és cert: l'organització conjunta entre Diables i Paeria és per un tema legal, la nova llei del foc ens posa unes quantes traves i fent-ho així és una manera de de "descarregar-nos" del tema de la responsabilitat civil. La Festa de la Colla serà com sempre ha estat: el divendres la xerrada, dissabte al matí Toc de Vermut i a la tarda cercavila i correfoc, lluïments a la Plaça i Ball Parlat. A la nit sopar i gresca! Tots hi sou convidats! I que el temps ens acompanyi!