VALS UN POTOSÍ! L’escala en hi-fi concurs per a la igualtat!



El divendres dia 1 de juny, als patis de la Universitat de Cervera, arriba Vals un potosí!, l'escala en hi-fi concurs més sonat de la Segarra, organitzat per La Segarrenca. Associació per a la igualtat.

Una gala per a la igualtat de les que no s'obliden, amb un presentador i una presentadora de primera, amb premis estrambòtics i amb un jurat més o menys generós... I sabeu què? Tampoc hi faltarà ni el beure ni el menjar!

Animeu-vos a participar amb la vostra entitat o amb la vostra colla i afanyeu-vos que les places són limitades!

Vet aquí les bases de participació:

LES CATEGORIES: Cada persona o grup podrà participar en una de les dues categories del concurs: ENTITAT o PARTICULAR. La participació a qualsevol de les dues categories pot ser individual o col·lectiva.

LA CANÇÓ: Cada participant haurà de triar la cançó (o muntatge musical) que vulgui representar i, un cop hagi emplenat el formulari d'inscripció i hagi estat acceptat per l’organització, haurà d'enviar-la amb format MP3 a l'adreça: lasegarrenca@gmail.com

Si la cançó triada ja ha estat escollida per una altra persona o grup, caldrà triar-ne una de nova. En aquest cas es tindrà en compte l'ordre d’inscripció.

LA DURADA: La durada màxima de cada actuació serà de 3 minuts. Si la cançó triada supera aquesta durada, caldrà tallar-la o triar-ne una altra.

PLACES LIMITADES: El número d'actuacions de la gala és limitat, per la qual cosa us recomanem que, per no quedar-vos sense plaça, feu la inscripció el més aviat possible.

LA INSCRIPCIÓ: Per fer la inscripció cal omplir el formulari que trobareu clicant aquí. Un cop rebuda la inscripció, contactarem amb vosaltres.

EL VESTUARI, EL MAQUILLATGE I L’ATTREZZO: El vestuari, el maquillatge i l'attrezzo que pugueu necessitar anirà a càrrec de cada persona o grup participant.

ELS PREMIS: Hi ha dos premis estrambòtics, un per cada guanyador de cada categoria.

L'ENTRADA I EL SOPAR: Les persones participants no hauran d'abonar l'entrada a la gala. En el cas que vulguin quedar-se a sopar, hauran d'abonar una quantitat simbòlica.

L’HORARI: El sopar començarà a les 9 de la nit i la gala Vals un potosí! començarà a les 22.30 h. La gala durarà un parell d’hores i després continuarà la festa!

EL CONTACTE: Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure’ns a lasegarrenca@gmail.com o trucar-nos al 605 568 225 (Mireia).

Què? Com ho veieu? Cantem i ballem per a la igualtat? Doncs som-hi!

Informació facilitada per l'Associació La Segarrenca, lasegarrenca@gmail.com

Imatge extreta de http://comunicacio21.cat/2012/04/la-radio-generalista-en-catala-assoleix-una-audiencia-record/

Comentaris

jaume primer ha dit…
A Guissona ja fa anys que ho fan.