Nous actes del 40è aniversari de l'Agrupament Escolta de Cervera.



Dins dels actes de celebració del 40è aniversari, l'Agrupament Escolta i Guia 'Coll de les Savines' de Cervera aquesta mateixa setmana enceta una exposició fotogràfica que recollirà vivències al cau, excursions, campaments i molts més records d’aquests 40 anys d’història. Serà a l’Auditori de Cervera (c/ Major, 66) els dies 28, 29 i 30 d’abril i 1, 5 i 6 de maig de 2 quarts d'11 del matí a 2 quarts de 3 de la tarda, i de 2 quarts de 6 de la tarda a 2 quarts de 9 del vespre; i el divendres 4 de maig, de 2 quarts de 6 de la tarda a 2 quarts de 9 del vespre.

Pel dissabte 5 de maig s'han organitzat els actes principals de la celebració. A les 5 de la tarda hi haurà una gran gimcana familiar pel centre de Cervera. A les 9 de la nit un sopar de germanor als patis de la Universitat, al que es convoca a tots els membres i antics membres de l'Agrupament (no us oblideu el foulard!). Pel sopar es pot escollir entre el menú infantil (5'-€) i el d’adult (10'-€). Els tiquets es poden comprar als següents punts de venda: Tastalletres, La Bombolla, Noctàmbul, Marinada o a la mateixa exposició fotogràfica.

Al finalitzar el sopar es farà el sorteig d’una panera (amb la col·laboració dels comerços de Cervera, fet que cal agraïr), i a 2 quarts de 12 de la nit, hi haurà un gran concert de fi de festa amb els grups La Cruz de Mi Vecino, Sekà-Ska a Sac i Kòdul.



Us avancem que per a més endavant està previst finalitzar els actes de celebració amb una ascensió conjunta de l’Agrupament Escolta i del Centre Excursionista de Cervera (el qual celebra també el seu 40è aniversari) a un cim del nostre país.

Bon 40è aniversari a tothom!

Informació facilitada per l'Agrupament Escolta i Guia 'Coll de les Savines' de Cervera, colldelessavines@gmail.com

Comentaris