La pàgina web de l'Aquelarre, en construcció



La pàgina web de l'Aquelarre es troba en procés de construcció. De moment,però, ja pots trobar la informació per participar a la 15a edició de la Fira del Gran Boc:

Per a més informació: http://www.aquelarre.cat/

Comentaris

Anònim ha dit…
De moment, pitjor que l'anterior. Esperem...
jaume primer ha dit…
És xulo el dibuix de la bruixa i el dimoni.
diga'm observador ha dit…
el que m'extranya és que no estigui signat
una bruixa del Carreró ha dit…
Cal agraïr-li al Xavi Martí el temps que ha dedicat a la web de l'Aquelarre aquests darrers anys. Amb els mitjans que tenia ha fet el que ha pogut i jo penso que era prou digna.
Gràcies Xavi.
un dimoni de cal Racó ha dit…
Finalment qui hi ha a la comissió organitzadora d'aquest any? Se sent a dir de tot.
Cal Raccioné ha dit…
Ei! moltes gracies bruixa del Carreró, si més no algú m'ha dit algo, ja que el Senyor Royes no m'ha donat ni el "finiquito" :-)
un diable escuat ha dit…
Està en construcció...... valorem-ho quan estigui acabada.
A dia d'avui s'espera molt d'aquesta nova gestió sobretot després d'anunciar l'anomenada Aquelarre del s.XXI i de la regidoria especial per la festa.
La casa per la teulada ha dit…
Donem tot el marge que vulgueu...però una festa com l'Aquelarre, de les més grans a nivell de foc de tot l'estat, no pot tenir una web en construcció quant falten menys de 4 mesos per l'edició d'enguany. Soc conscient de que hi ha un pressupost escàs però sap greu que l'any passat s'anunciès a "bombo i plateret" que la Paeria es bolcaria en l'Aquelarre del segle XXI i ara ningú digui res. Potser es parla massa aviat de les coses i des de l'ajuntament es precipiten i els traeixen les ganes i la il·lusió. Tenim càmara del temps que ens val un ronyó però no tenim una bona il·luminació als carrers...tenim una festa com la fira de Sant Isidre que fa riure a la qual destinem el mateix pressupost que a una festa de primer ordre com l'Aquelarre...qui ho entèn? Jo no...
un diable del segle XX ha dit…
La història de la festa que apareix a la web acaba l'any 2007. Potser ja tocaria actualitzar-la.
Anònim ha dit…
Hola amics.
Soc dels qui pensa que , és molt millor ensumar, riure i trempar de franc , que no pas riure, ensumar i parlar sense propietat.
La vertitat és que tothom té dret a dir el que vulgui, però també tothom té dret a equivocar-se quan l'objectiu és millorar.
Perdoneu, però mentre tothom dispara, hi ha gent que s'està jugant la feina perquè tots puguem gaudir d'una festa millor, almenys, aquest es l'objectiu.
Potser no és el que toca, però algú ho havia de dir.
Salut i Aquelarre!!!
Anònim ha dit…
Sí senyor!! A mi tampoc m'agrada aquest to de sempre criticar abans d'haver pogut finalitzar i valorar.... les coses. No siguem així de criticons (sempre en sentit negatiu...; si us plau!!). DEMANARIA crítiques però constructives, per favor!!!!, que els mals temps que corren, són més que necessàries!. En aquesta vida, o treballem i entre tots agafem un sentit més positiu de les coses, o tal i com està el món, no sé si ens en sortirem de tot plegat; encara que vull pensar que tenim prou capacitat per sortir-nos'en, això sí, hem de posar-hi de la nostra part!!!!!
Pere Botero ha dit…
Ja posats a demanar a mi m'agradaria que algun dia l'ajuntament donés la cara i expliqués que ha passat amb la comissió organitzadora de l'Aquelarre i qui organitza l'Aquelarre d'aquest any. Tampoc és tan difícil. Una mica de transparència, si us plau.