La Paeria convoca el 1r Concurs d'ornamentació floral de balcons i carrers a Cervera



La Paeria ha aprovat les bases del 1r Concurs floral de balcons i carrers a Cervera, convocat amb l’objectiu d’incentivar la participació de la ciutadania en l’embelliment dels espais públics de la seva ciutat.

Al concurs, que estableix dos categories (balcons i carrers), hi poden participar totes les persones, establiments, comerços, associacions i entitats de Cervera que decorin els seus balcons i carrers que donin a l’espai públic amb flors i plantes naturals.

Preveu atorgar vuit premis: als cinc millors balcons i a tres carrers, amb una dotació econòmica total de 500 euros. El primer premi de cada categoria rebrà 150 euros i el segon, 100 euros. La resta de guardonats rebran premis diversos com vals per a visites a l’espai temàtic del Centre d’Acollida Turística, entrades per al proper Cicle de teatre, abonaments per a la piscina d’estiu...



Les inscripcions al concurs s’han de formalitzar, del 7 al 18 de maig, a la Paeria, en horari d’atenció al públic (de 9 a 14 hores) o a través de la pàgina web www.cerverapaeria.cat.

Els balcons i carrers que es presentin hauran d’estar engalanats el dilluns 11 de juny i s’hauran de mantenir, com a mínim, fins al dissabte 16 de juny, dia que el Jurat els visitarà.

El lliurament dels premis es realitzarà el dissabte 23 de juny, a les 18 hores, previ a l’acte de l’arribada de la Flama del Canigó, a la plaça Major.



Imatge extreta de http://www.hogarutil.com/jardineria/mantenimiento/terrazas-balcones/201111/flores-plantas-otonales-para-balcon-12563.html

Informació extreta de la pàgina web de la Paeria de Cervera, www.cerverapaeria.cat

Comentaris

l'infiltrat ha dit…
He sentit a dir que la Paeria posarà flors als balcons de l'ajuntament. Oblidem-nos del mini castell de focs de cap d'any.
Lo florista ha dit…
Infiltrat, el que hem de fer es reinventar-nos
joan matiner ha dit…
Han de ser naturals o poden ser de plàstic?
Anònim ha dit…
El termini d'inscripció al Concurs de guarniment amb flors de balcons i carrers de Cervera s'ha allargat al divendres 1 de juny.