La Coral Ginesta de Cervera enregistra cançons inèdites per a cor i les sis campanes del campanar de l'església de Santa Maria.






Aquest passat cap de setmana, 21 i 22 d'abril, a l'església de sant Joan, la Coral Ginesta ha començat l'enregistrament del projecte "Tocs dels Temps" que continuaran els Campaners de Cervera al maig, amb l'enregistrament dels antics tocs cerverins.

Tot es reunirà en un CD que combinarà, en qualitat digital, els diferents tocs del campanar de Cervera amb una col·lecció de cançons per a cor mixt i les 6 campanes del campanar, que la Coral Ginesta va encarregar a 6 compositors sobre poemes referents al campanar de la nostra ciutat:
El disc, doncs, combinarà la tradició dels tocs, amb la creació de les cançons, i compta amb la participació de David Casamitjana com a tècnic de so.

A l'estiu serà presentat el disc en un concert a la plaça Major a càrrec de la Coral Ginesta juntament amb els Campaners de Cervera, que interpretaran tocs i cançons sota la direcció de Xavier Puig.

Informació facilitada pel Xavier Puig, xavier.puig.ortiz@gmail.com

Comentaris

Anònim ha dit…
Té molt bona pinta. I segur que estarà molt ben fet. Surt de bones mans !!!!
A Cervera hi ha nivell.
Anònim ha dit…
Falta la del Xavier Sans amb lletra del Jaume Farran.
Bloc Lo Carranquer ha dit…
queda afegit a la notícia!